LA NORDICA krbová kamna Marlena
  • Doprava zdarma
Litinová kamna La Nordica

LA NORDICA krbová kamna Marlena

Kód: 254-1938877129

Kvalitní krbová kamna Marlena  Hlavními přednostmi kamen je jejich masivní celolitinová konstrukce se smaltovanou povrchovou úpravou, která zaručuje dlouhodobou životnost a barevnou a tvarovou stálost materiálu. Vertikální topeniště umožňuje přikládání i větších polen.   Velké prosklení zaručuje fantastický pohled na hru plamenů v průběhu hoření paliva v topeništi. Kamna mají litinovou přírubu s možností napojení na externí přívod vzduchu. Tím je možné zamezit čerpání vzduchu z interiéru. Jejich kulatý tvar je vhodný k instalaci ke stěně i do rohu. Ve spodní části pod topeništěm je snadno odnímatelný popelník. Kamna mají regulovatelný primární a sekundární vzduch. Terciální vzduch je přednastaven a nasáván automaticky vlivem podtlaku komínového tělesa. Topeniště je litinové doplněno keramickými deskami (Nordiker) pro lepší akumulaci tepla a lepší parametry a průběh spalování. Nominální výkon kamen je 7,5 kW s vysokou účinností > 86,5%. Systém nasávacích vzduchových otvorů, který nasává čerstvý vzduch zvenčí pro spalování a vhání jej přímo do rejstříků spalovacího vzduchu v zařízení.   Spalovací systém vyvinutý společností La Nordica-Extraflame umožňuje, díky systému sekundárního/terciálního vzduchu, přídavné hoření, které je schopné výrazně snížit emise. Systém čištění skla, který prostřednictvím specifického průběhu předehřátého vzduchu účinně předchází vytváření nánosů na skle dvířek ohniště. Dvířka výrobků z litiny vyšší kvality jsou stálé v čase a zaručují permanentní těsnost. Topeniště z materiálu Nordiker La Nordica-Extraflame používá zvláštní materiál nazvaný Nordiker, který slouží k výrobě žáruvzdorného materiálu na stěnách topeniště. Základní vlastnosti: VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ: - 3 030 Kč

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
53 610 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kvalitní krbová kamna Marlena 

Hlavními přednostmi kamen je jejich masivní celolitinová konstrukce se smaltovanou povrchovou úpravou, která zaručuje dlouhodobou životnost a barevnou a tvarovou stálost materiálu. Vertikální topeniště umožňuje přikládání i větších polen.
 
Velké prosklení zaručuje fantastický pohled na hru plamenů v průběhu hoření paliva v topeništi. Kamna mají litinovou přírubu s možností napojení na externí přívod vzduchu. Tím je možné zamezit čerpání vzduchu z interiéru. Jejich kulatý tvar je vhodný k instalaci ke stěně i do rohu. Ve spodní části pod topeništěm je snadno odnímatelný popelník.

Kamna mají regulovatelný primární a sekundární vzduch. Terciální vzduch je přednastaven a nasáván automaticky vlivem podtlaku komínového tělesa. Topeniště je litinové doplněno keramickými deskami (Nordiker) pro lepší akumulaci tepla a lepší parametry a průběh spalování. Nominální výkon kamen je 7,5 kW s vysokou účinností > 86,5%.

Systém nasávacích vzduchových otvorů, který nasává čerstvý vzduch zvenčí pro spalování a vhání jej přímo do rejstříků spalovacího vzduchu v zařízení.  

Spalovací systém vyvinutý společností La Nordica-Extraflame umožňuje, díky systému sekundárního/terciálního vzduchu, přídavné hoření, které je schopné výrazně snížit emise.

Systém čištění skla, který prostřednictvím specifického průběhu předehřátého vzduchu účinně předchází vytváření nánosů na skle dvířek ohniště.

Dvířka výrobků z litiny vyšší kvality jsou stálé v čase a zaručují permanentní těsnost.

Topeniště z materiálu Nordiker La Nordica-Extraflame používá zvláštní materiál nazvaný Nordiker, který slouží k výrobě žáruvzdorného materiálu na stěnách topeniště.

Základní vlastnosti:

  • Energetická třída A+
  • Masivní celolitinová konstrukce
  • Zaoblená litinová dvířka s velkým prosklením
  • Materiál topeniště - litina + NordikerNordiker jsou speciální žárobetony se světlým povrchem
  • Vertikální topeniště
  • Možnost napojení na externí přívod vzduchu
  • Kulatý půdorys kamen
  • Regulovatelný primární a sekundární vzduch
  • Terciální vzduch je přednastaven z výroby
  • Zjednodušená regulace jedním táhlem
  • Ergonomické madlo dvířek topeniště
  • Odstíněná zadní stěna


  • VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
    • Zadní stínící - konvekční opláštění - černé - 3 030 Kč

    La Nordica Extraflame

    La Nordica-Extraflame Group je tradiční a dlouholetý italský výrobce krbových kamen, krbových vložek a sporáků s produkcí 170 tisíc spotřebičů ročně, což z této společnosti dělá jednoho z největších evropských výrobců. Společnost si v průběhu let získala významný podíl na trhu a nyní prodává své produkty do více jak 40 zemích po celém světě včetně Asie, či Severní a jižní Ameriky.

    La Nordica-Extraflame vyrábí moderní, klasické a rustikální styly krbových kamen, krbů a sporáků na dřevo, kamna a krbové vložky na pelety včetně hybridů (kamna na dřevo i pelety) a v neposlední řadě také kotle. V nabídce jsou kromě teplovzdušných spotřebičů i spotřebiče teplovodní s výměníkem pro ohřev rozvod teplé vody.

    La Nordica-Extraflame je lídrem v oblasti spalování dřeva i pelet v topných zařízeních a může se pochlubit vynikající pověstí díky neustálému vývoji nových řešení pro dnešní stále náročnější požadavky. La Nordica-Extraflame klade důraz na detail a vysokou kvalitu, což jí vytváří velmi dobrou pověst. Kontinuální a všestranný vzdělávací a profesní rozvoj společnosti v nejnovějších technologiích a systémech zaručuje perfektní a plně profesionální proškolení prodejců této značky v každé zemi a zajišťuje tak 100% servis pro zákazníky.

    Záruka 2 roky
    Značka La Nordica Extraflame
    Nominální výkon 7,5 kW
    Rozsah výkonu 4 - 10 kW
    Vytápěcí schopnost až 215 m³
    Spotřeba paliva při nominálním výkonu 2,0 kg/h
    Rozměr - V x Š x H 1060x450x501 mm
    Účinnost 86,5 %
    Váha bez obalu (Netto) 140 kg
    Váha s obalem (Brutto) 150 kg
    Povolená paliva Dřevo, ekobrikety Povolená paliva
    Max. délka polena 33 cm
    Ø kouřovodu 130 mm
    Průměr kouřovodu 130mm mm
    Tah komínu 10 Pa
    Teplota spalin při nominálním výkonu 216 °C
    Hmotnostní tok spalin 5,3 g/s
    Prosklení čelní Prosklení
    Zadní připojení kouřovodu Ne Zadní připojení kouřovodu
    Emisní hodnota CO 0,074 %
    Vzdálenost od hořlavých materiálů za kamny 300 mm
    Vzdálenost od hořlavých materiálů před kamny 1000 mm
    Vzdálenost od hořlavých materiálů z boku kamen 300 mm
    Horní připojení kouřovodu Ano Horní připojení kouřovodu
    Externí přívod vzduchu Ano Externí přívod vzduchu
    Plotýnka Ne Plotýnka
    Trouba Ne Trouba
    Ø trubky externího přívodu vzduchu 100 mm
    Barva Černý smalt Barva
    Ventilátor ne Ventilátor