LA NORDICA krbová kamna Teorema
  • Doprava zdarma
Peletová kamna

LA NORDICA krbová kamna Teorema

Kód: 273-901203751

Kvalitní krbová kamna na pelety Teorema Lokální teplovzdušná kamna na pelety s výkonem od 3,0 až 10,0 kW dokáží vytopit místnost o objemu až 287 m3. Ocelové opláštění má smaltovanou povrchovou úpravu v různých barevných odstínech. Tím je zaručena barevná i tvarová stálost obkladu. V horní části jsou kamna osazena dekorativní kachlí. Předávání tepla je podpořeno distribučním ventilátorem, který teplý vzduch vyfukuje v horní části kamen nad dvířky směrem dolů k podlaze. Tím je zaručena lepší cirkulace a rovnoměrnost tepla po místnosti a možnost rozptýlení tepla i do přilehlých místností. Litinová konstrukce spalovací komory zaručuje dlouhodobou životnost. Topeniště je osazeno litinovými dvířky s velkým panoramatickým prosklením. Zásobník má kapacitu na 30 kg pelet a spotřeba paliva je od 0,7 do 2,3 kg / hod. Účinnost kamen převyšuje hranici 90 %. Součástí konstrukce je integrovaný termostat pro kontrolu a udržování nastavené teploty. Podle nastavené teploty uživatelem na displeji si kamna automaticky upravují množství přikládaných pelet a tím i samotný výkon kamen. Možnost nastavení týdenního programování zvyšuje komfort a umožňuje automatické zapínání a vypínání kamen i v případě nepřítomnosti obsluhy. Tím odpadá práce s přípravou palivového dřeva a zákazníkům je poskytnut komfortní a plně automatický provoz.   Kamna se nabízí v různém barevném provedení obkladu. V ceně kamen je dálkový ovladač, který zvyšuje komfort obsluhy. Termostat prostředí Přítomnost čidla prostředí optimalizuje komfort a přináší znatelné snížení spotřeby. Digitální termostat Naměřený čas termostatem s kontrolou teploty rozdělené do čtyř denních úseků pro optimální řízení okolí. Vstup termostatu vnějšího prostředí Výrobek se propojuje s kontrolními zařízeními pro teplotu obydlí (termostaty nebo kontakty), aby bylo dosaženo požadované teploty v prostředí. Bezpečnostní termostat zásobníku Zaručuje vždy zvýšený standard bezpečnosti a brání přehřívání produktu v případě anomálie. Bezpečnostní tlakoměr kouřovodu Kontroluje správné odvádění spalin a v případě potřeby zablokuje plnění pelet, čímž zabrání problémům s generátorem. Automatické vyvážení vzduchu 1. a 2. Primární a sekundární vzduch se řídí elektronicky, aby došlo k optimálnímu spalování a termickému výkonu. Systém čištění skla, který prostřednictvím specifického průběhu předehřátého vzduchu účinně předchází vytváření nánosů na skle dvířek ohniště. Čisté spalování, zvyšuje výkonnost spalování a životnost částem podléhajícím opotřebení a zároveň snižuje běžný úklid topeniště. Dvířka výrobků z litiny vyšší kvality jsou stálé v čase a zaručují permanentní těsnost. Automatická regulace odsavače spalin (kodér) Udržuje konstantní otáčky motoru odsavače spalin, aby bylo zajištěno správné spalování produktu. Vytahovací pánev pro snadné čištění Konstrukční systém pánve umožňuje snadné vytažení pro její rychlé a úplné čištění. Základní vlastnosti:

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
82 970 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kvalitní krbová kamna na pelety Teorema

Lokální teplovzdušná kamna na pelety s výkonem od 3,0 až 10,0 kW dokáží vytopit místnost o objemu až 287 m3. Ocelové opláštění má smaltovanou povrchovou úpravu v různých barevných odstínech. Tím je zaručena barevná i tvarová stálost obkladu.

V horní části jsou kamna osazena dekorativní kachlí. Předávání tepla je podpořeno distribučním ventilátorem, který teplý vzduch vyfukuje v horní části kamen nad dvířky směrem dolů k podlaze. Tím je zaručena lepší cirkulace a rovnoměrnost tepla po místnosti a možnost rozptýlení tepla i do přilehlých místností.

Litinová konstrukce spalovací komory zaručuje dlouhodobou životnost. Topeniště je osazeno litinovými dvířky s velkým panoramatickým prosklením. Zásobník má kapacitu na 30 kg pelet a spotřeba paliva je od 0,7 do 2,3 kg / hod. Účinnost kamen převyšuje hranici 90 %. Součástí konstrukce je integrovaný termostat pro kontrolu a udržování nastavené teploty.

Podle nastavené teploty uživatelem na displeji si kamna automaticky upravují množství přikládaných pelet a tím i samotný výkon kamen. Možnost nastavení týdenního programování zvyšuje komfort a umožňuje automatické zapínání a vypínání kamen i v případě nepřítomnosti obsluhy. Tím odpadá práce s přípravou palivového dřeva a zákazníkům je poskytnut komfortní a plně automatický provoz.
 
Kamna se nabízí v různém barevném provedení obkladu. V ceně kamen je dálkový ovladač, který zvyšuje komfort obsluhy.


Termostat prostředí Přítomnost čidla prostředí optimalizuje komfort a přináší znatelné snížení spotřeby.

Digitální termostat Naměřený čas termostatem s kontrolou teploty rozdělené do čtyř denních úseků pro optimální řízení okolí.

Vstup termostatu vnějšího prostředí Výrobek se propojuje s kontrolními zařízeními pro teplotu obydlí (termostaty nebo kontakty), aby bylo dosaženo požadované teploty v prostředí.

Bezpečnostní termostat zásobníku Zaručuje vždy zvýšený standard bezpečnosti a brání přehřívání produktu v případě anomálie.

Bezpečnostní tlakoměr kouřovodu Kontroluje správné odvádění spalin a v případě potřeby zablokuje plnění pelet, čímž zabrání problémům s generátorem.

Automatické vyvážení vzduchu 1. a 2. Primární a sekundární vzduch se řídí elektronicky, aby došlo k optimálnímu spalování a termickému výkonu.

Systém čištění skla, který prostřednictvím specifického průběhu předehřátého vzduchu účinně předchází vytváření nánosů na skle dvířek ohniště.

Čisté spalování, zvyšuje výkonnost spalování a životnost částem podléhajícím opotřebení a zároveň snižuje běžný úklid topeniště.

Dvířka výrobků z litiny vyšší kvality jsou stálé v čase a zaručují permanentní těsnost.

Automatická regulace odsavače spalin (kodér) Udržuje konstantní otáčky motoru odsavače spalin, aby bylo zajištěno správné spalování produktu.

Vytahovací pánev pro snadné čištění
Konstrukční systém pánve umožňuje snadné vytažení pro její rychlé a úplné čištění.

Základní vlastnosti:

  • Ventilační kamna – výfuk tepla v přední části nad dvířky
  • Smaltované teplovzdušné ocelové bokyHorní vývod kouřovodu (uprostřed Ø 80mm)
  • Kamna lze umístit těsněn ke stěně.Různé barvy (bordó / černá / avorio)
  • Dekorační horní kachle
  • Týdenní programovatelný termostatProgramovatelné až 4 intervaly za den
  • Svorky pro připojení pokojového termostatu
  • Bezpečnostní termostat v případě příliš vysoké teploty
  • Litinový hořák
  • Litinová dvířka a topeniště
  • Trubkový výměník tepla
  • Nový LCD displej s černým podsvícením
  • Dálkové dotykové ovládání
  • Odnímatelný popelník
  • Velká kapacita zásobníku na 30 kg pelet
  • Výkon kamen 3,0 – 10,0 kW (5 stupňů výkonu)
  • Velké panoramatické prosklení

    Barevné provedení (požadovanou barvu uveďte do poznámky v objednávce):
  • Avoiro
  • Bordó
  • Černá

    VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
    • Wifi modul pro dálkové spouštění a ovládání (iOS + Android) - 7 790 Kč
  • Záruka 2 roky
    Značka La Nordica Extraflame
    Nominální výkon 3,0 - 10,0 kW
    Spotřeba paliva při nominálním výkonu 0,7 - 2,3 kg/h
    Účinnost 90,2 - 91 %
    Rozměr - V x Š x H 1080 x 525 x 652 mm
    Váha s obalem (Brutto) 185 kg
    Váha bez obalu (Netto) 165 kg
    Povolená paliva Pelety Povolená paliva
    Ø kouřovodu 80 mm
    Průměr kouřovodu 80mm mm
    Prosklení čelní Prosklení
    Zadní připojení kouřovodu Ne Zadní připojení kouřovodu
    Horní připojení kouřovodu Ano Horní připojení kouřovodu
    Externí přívod vzduchu Ano Externí přívod vzduchu
    Plotýnka Ne Plotýnka
    Trouba Ne Trouba
    Barva Bordó Barva, Černá Barva, Avorio Barva
    Kapacita zásobníku na pelety 30 kg
    Ventilátor ano Ventilátor