LA NORDICA sporák na dřevo Family 3,5
  • Doprava zdarma
Sporáky na dřevo

LA NORDICA sporák na dřevo Family 3,5

Kód: 252-755508028

Kvalitní litinový sporák La Nordica Family 3,5 na topení dřevem a dřevěnými briketami s proskleným ohništěm.   Velice populární sporák nejen na chaty a chalupy, kde se využije na topení, ale i smaltovaná trouba na pečení a velká litinová plotna na vaření. Povrchová úprava barevným smaltováním a příznivá cena, jsou přednostmi tohoto sporáku.   Konstrukce topeniště je masivní celolitinová a veškeré ocelové díly jsou smaltované z obou stran nebo pozinkované, což zaručuje dlouhodobou životnost sporáku. Dvířka trouby a topeniště mají dvojité prosklení a jsou uchycena na masivních pantech s vratnou pružinou. Pečící trouba o objemu 28 litrů je oboustranně smaltovaná tudíž povrch je odolný proti propálení a snadno se udržuje.Ve dvířkách trouby je integrovaný teploměr pro rychlou a přesnou kontrolu teploty, který tak zaručuje pohodlné pečení. Litinová varná plotna je precizně zabroušena pro dokonalý převod tepla a zespodu masivně vyztužena pro dlouhodobou životnost. Sporák je vybaven mechanickou přepínací klapkou pro snadné a rychlé vyřazení pečící trouby z provozu, např. při letním vaření nebo při roztápění sporáku. Spaliny tak odchází z topeniště rovnou pod plotnou do komínu a nebo pod plotnou a kolem dokola celé pečící trouby a následně v zadní části do komínu. Regulace výkonu sporáku je pomocí táhel pro primární a sekundární vzduch. Pod roštem je snadno odnímatelný popelník. Ve spodní části je výsuvný úložný prostor na dřevo nebo příslušenství ke sporáku. Vývod pro napojení kouřovodu je vždy horní a napravo. Kolem celé plotny je chromované madlo, které sporák zdobí, chrání před popálením a zároveň se dá využít pro odkládání a sušení utěrek nebo také pro zavěšení krbového nářadí.   Regulovatelný výkon sporáku je v rozmezí od 3,5 kW do 9 kW v závislosti na množství přiloženého paliva.   Spalovací systém vyvinutý společností La Nordica-Extraflame umožňuje, díky systému sekundárního/terciálního vzduchu, přídavné hoření, které je schopné výrazně snížit emise. Systém čištění skla, který prostřednictvím specifického průběhu předehřátého vzduchu účinně předchází vytváření nánosů na skle dvířek ohniště. Základní vlastnosti:

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
45 810 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kvalitní litinový sporák La Nordica Family 3,5 na topení dřevem a dřevěnými briketami s proskleným ohništěm.
 
Velice populární sporák nejen na chaty a chalupy, kde se využije na topení, ale i smaltovaná trouba na pečení a velká litinová plotna na vaření. Povrchová úprava barevným smaltováním a příznivá cena, jsou přednostmi tohoto sporáku.
 
Konstrukce topeniště je masivní celolitinová a veškeré ocelové díly jsou smaltované z obou stran nebo pozinkované, což zaručuje dlouhodobou životnost sporáku. Dvířka trouby a topeniště mají dvojité prosklení a jsou uchycena na masivních pantech s vratnou pružinou.

Pečící trouba o objemu 28 litrů je oboustranně smaltovaná tudíž povrch je odolný proti propálení a snadno se udržuje.Ve dvířkách trouby je integrovaný teploměr pro rychlou a přesnou kontrolu teploty, který tak zaručuje pohodlné pečení.

Litinová varná plotna je precizně zabroušena pro dokonalý převod tepla a zespodu masivně vyztužena pro dlouhodobou životnost. Sporák je vybaven mechanickou přepínací klapkou pro snadné a rychlé vyřazení pečící trouby z provozu, např. při letním vaření nebo při roztápění sporáku. Spaliny tak odchází z topeniště rovnou pod plotnou do komínu a nebo pod plotnou a kolem dokola celé pečící trouby a následně v zadní části do komínu. Regulace výkonu sporáku je pomocí táhel pro primární a sekundární vzduch.

Pod roštem je snadno odnímatelný popelník. Ve spodní části je výsuvný úložný prostor na dřevo nebo příslušenství ke sporáku.

Vývod pro napojení kouřovodu je vždy horní a napravo. Kolem celé plotny je chromované madlo, které sporák zdobí, chrání před popálením a zároveň se dá využít pro odkládání a sušení utěrek nebo také pro zavěšení krbového nářadí.
 
Regulovatelný výkon sporáku je v rozmezí od 3,5 kW do 9 kW v závislosti na množství přiloženého paliva.
 
Spalovací systém vyvinutý společností La Nordica-Extraflame umožňuje, díky systému sekundárního/terciálního vzduchu, přídavné hoření, které je schopné výrazně snížit emise.

Systém čištění skla, který prostřednictvím specifického průběhu předehřátého vzduchu účinně předchází vytváření nánosů na skle dvířek ohniště.

Základní vlastnosti:

  • Celo-litinové topeniště
  • Smaltovaný povrch oceli
  • Pozinkovaná a smaltovaná ocelová konstrukce
  • Dvířka trouby i topeniště s dvojitým sklem
  • Keramický vnitřek topeniště
  • Chromovaný rám kolem plotny
  • Vyjímatelná zásuvka na popel
  • Systém dodatečného spalování pro nízké emise
  • Zásobník na dřevo
  • Pravý horní vývod spalin
  • Trouba ze smaltované porcelované oceli 28 l
  • Integrovaný teploměr pečící trouby
  • Přepínací klapka pro možnost vaření nebo vaření a pečení
  • Nožičky pro snadné čištění
  • Možnost přikoupit kamnovec na ohřev vody
  • Možnost přikoupit chromovaný rošt do trouby

    Barevné provedení (požadovanou barvu uveďte do poznámky v objednávce):
  • Černá
  • Bílá
  • Cappuccino

    VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
    • Chromovaný rošt do strouby (není v ceně sporáku) - 760 Kč
    • Plech na pečení (v ceně sporáku 1 ks) - 740 Kč
    • Nerezový zásobník na ohřev vody (kamnovec) 3l - 1 670 Kč
    • Smaltovaný ocelový kryt plotny, černý - 1 910 Kč
  • La Nordica Extraflame

    La Nordica-Extraflame Group je tradiční a dlouholetý italský výrobce krbových kamen, krbových vložek a sporáků s produkcí 170 tisíc spotřebičů ročně, což z této společnosti dělá jednoho z největších evropských výrobců. Společnost si v průběhu let získala významný podíl na trhu a nyní prodává své produkty do více jak 40 zemích po celém světě včetně Asie, či Severní a jižní Ameriky.

    La Nordica-Extraflame vyrábí moderní, klasické a rustikální styly krbových kamen, krbů a sporáků na dřevo, kamna a krbové vložky na pelety včetně hybridů (kamna na dřevo i pelety) a v neposlední řadě také kotle. V nabídce jsou kromě teplovzdušných spotřebičů i spotřebiče teplovodní s výměníkem pro ohřev rozvod teplé vody.

    La Nordica-Extraflame je lídrem v oblasti spalování dřeva i pelet v topných zařízeních a může se pochlubit vynikající pověstí díky neustálému vývoji nových řešení pro dnešní stále náročnější požadavky. La Nordica-Extraflame klade důraz na detail a vysokou kvalitu, což jí vytváří velmi dobrou pověst. Kontinuální a všestranný vzdělávací a profesní rozvoj společnosti v nejnovějších technologiích a systémech zaručuje perfektní a plně profesionální proškolení prodejců této značky v každé zemi a zajišťuje tak 100% servis pro zákazníky.

    Záruka 2 roky
    Značka La Nordica Extraflame
    Nominální výkon 6,5 kW
    Rozsah výkonu 3 - 10 kW
    Vytápěcí schopnost až 186 m³
    Spotřeba paliva při nominálním výkonu 1,9 kg/h
    Rozměr - V x Š x H 845 x 881 x 581 mm
    Účinnost 83 %
    Váha bez obalu (Netto) 110 kg
    Váha s obalem (Brutto) 120 kg
    Povolená paliva Dřevo, ekobrikety Povolená paliva
    Max. délka polena 33 cm
    Ø kouřovodu 120 mm
    Průměr kouřovodu 120mm mm
    Tah komínu 12 Pa
    Teplota spalin při nominálním výkonu 227 °C
    Hmotnostní tok spalin 6,2 g/s
    Prosklení čelní Prosklení
    Zadní připojení kouřovodu Ne Zadní připojení kouřovodu
    Emisní hodnota CO 0,08 %
    Vzdálenost od hořlavých materiálů za kamny 600 mm
    Vzdálenost od hořlavých materiálů před kamny 800 mm
    Vzdálenost od hořlavých materiálů z boku kamen 700 mm
    Horní připojení kouřovodu Ano Horní připojení kouřovodu
    Externí přívod vzduchu Ne Externí přívod vzduchu
    Plotýnka Ano Plotýnka
    Trouba Ano Trouba
    Velikost trouby (V x Š x H) 300 x 245 x 384 mm
    Barva Bílá Barva, Cappuccino Barva, Černá Barva
    Ventilátor ne Ventilátor