LEDA krbová kamna Peppa
  • Doprava zdarma
Litinová kamna Leda

LEDA krbová kamna Peppa

Kód: 5419

Novinka roku 2018 PEPPA vychází z oblíbených kamen Colona v krásném čistém kulatém designu formou jednotlivých vodorovných prstenců. Peppa má ovšem subtilnější tělo a nízký výkon, takže se hodí do menších prostor. Kamna jsou vybavena bez-roštovou spalovací komorou, velkým dvojitým prosklením, robustní celo-litinovou konstrukcí ve více barevných variantách (matný černý lak, nebo bílý/černo-modrý/tm. modrý/tm. zelený lesklý smalt) a mohou být napojena na externí přívod vzduchu. Dno spalovací komory je z velmi odolného šamotu a zbytek vyzdívky z izolačního vermikulitu, který zlepšuje hoření, perfektně izoluje a zvyšuje účinnost. Pro ještě lepší spalování a snížení emisí na naprosté minimum lze kamna doplnit sadou "TEC", což je katalyzátor, který snižuje jak výkon, tak i hodnotu emisí. Součástí sady TEC je i světelná signalizace s teplotním čidlem, díky čemuž vám kamna dávají třemi barvami signál, jestli je v kamnech optimální teplota, příliš nízká nebo příliš vysoká teplota... Kamna lze také doplnit otočnou podložkou s hrdlem a díky tomu můžete i takto těžká kamna za provozu pohodlně otáčet v interiéru až o 360°. PŘEDNOSTI KAMEN PEPPA: možnost vestavěného katalyzátoru - výkon snížen na 3 kW + elektronický snímač pro správnou teplotu s LED indikací (za příplatek) barevné varianty (černý lak nebo bílý/modro-černý/petrolejově modrý/tm. zelený smalt) nízký výkon dvojsklo velké panoramatické prosklení celo-litinová konstrukce externí přívod vzduchu odkouření pouze 130 mm čistý elegantní design možnost otáčení až o 360° (za příplatek)

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
112 100 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Novinka roku 2018 PEPPA vychází z oblíbených kamen Colona v krásném čistém kulatém designu formou jednotlivých vodorovných prstenců. Peppa má ovšem subtilnější tělo a nízký výkon, takže se hodí do menších prostor.

Kamna jsou vybavena bez-roštovou spalovací komorou, velkým dvojitým prosklením, robustní celo-litinovou konstrukcí ve více barevných variantách (matný černý lak, nebo bílý/černo-modrý/tm. modrý/tm. zelený lesklý smalt) a mohou být napojena na externí přívod vzduchu.

Dno spalovací komory je z velmi odolného šamotu a zbytek vyzdívky z izolačního vermikulitu, který zlepšuje hoření, perfektně izoluje a zvyšuje účinnost.
Pro ještě lepší spalování a snížení emisí na naprosté minimum lze kamna doplnit sadou "TEC", což je katalyzátor, který snižuje jak výkon, tak i hodnotu emisí. Součástí sady TEC je i světelná signalizace s teplotním čidlem, díky čemuž vám kamna dávají třemi barvami signál, jestli je v kamnech optimální teplota, příliš nízká nebo příliš vysoká teplota...

Kamna lze také doplnit otočnou podložkou s hrdlem a díky tomu můžete i takto těžká kamna za provozu pohodlně otáčet v interiéru až o 360°.

PŘEDNOSTI KAMEN PEPPA:

  • možnost vestavěného katalyzátoru - výkon snížen na 3 kW + elektronický snímač pro správnou teplotu s LED indikací (za příplatek)
  • barevné varianty (černý lak nebo bílý/modro-černý/petrolejově modrý/tm. zelený smalt)
  • nízký výkon
  • dvojsklo
  • velké panoramatické prosklení
  • celo-litinová konstrukce
  • externí přívod vzduchu
  • odkouření pouze 130 mm
  • čistý elegantní design
  • možnost otáčení až o 360° (za příplatek)

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • otáčecí podložka k otáčení kamen 360°, Ø 130 mm - 19 800 Kč
  • TEC set (katalyzátor, světelná signalizace průběhu hoření) - 17 000 Kč

Leda

LEDA Werk GmbH & Co KG s výrobou ve městě Leer je předním specialistou na technologie vytápění a průmyslového slévárenství. Se 170-ti zaměstnanci a řadou dodavatelů působí společnost LEDA nejen v Německu, ale i po celém světě. Zaměření produktů je hlavně na litinová krbová kamna a krbové či kamnové vložky vhodné pro akumulační stvaby. LEDA vyrábí a distribuuje nejen výrobky pod vlastním obchodním názvem LEDA, ale realizuje také velkou míru produkce pro německé i zahraniční společnosti. Každoročně vyrobí celkem 20.000 ks. Jednotlivé komponenty jsou vyráběny od ručního formování po plně automatické vysokotlaké lití pro sériovou výrobu.
Produkty Leda jsou věhlasné svou prvotřídní kvalitou a dlouhou životností, která je zajištěna materiály použitými pro výrobu. Jedná se o prvotřídní litinu v kombinaci s litým šamotem a nerezí. V sortimentu najdete jak nádherná krbová kamna, tak zahradní krb Troll a designové ohniště Outfire, které se stalo i velice oblíbeným doplňkem interiérů.Kvalita společnosti Leda je hlavně díky německému vývoji, výrobě a servisu, značka LEDA je postavena na tradici, nejvyšší kvalitě, životnosti, komfortu a inovaci. Ekologie – výrobky značky LEDA mohou být díky sofistikované technologii spalování bezpečně provozovány v souladu s nejpřísnějšími předpisy. 
LEDA má dlouholeté zkušenosti a znalosti s orientací na flexibilitu konstrukce, projektování a výrobu inovativních prvků z materiálů na bázi železa. Společnost je stabilní základnou pro poskytování kvalitních produktů a systémových řešení pro různá průmyslová odvětví a potřeby. Ať už je to při výrobě jednotlivých kusů v sériové výrobě, či při konstrukci konkrétních typů vysoce kvalitních krbových kamen, LEDA stále představuje perfektní a inovativní řešení.

Záruka 2 roky
Značka Leda
Nominální výkon (kW) 4
Kategorie výkonu do 5 kW
Rozsah výkonu (kW) 2 - 6
Vytápěcí schopnost (m3) 40 - 120
Účinnost (%) 81
Průměr kouřovodu (mm) 130 mm
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 250
Vzdálenost od nábytku (mm) 800
Palivo dřevo / ekobrikety
Max. délka polena (cm) 25
Spotřeba paliva (kg/hod) 1,2
Barva bílá, černá, modro-černý, petrolejově modrý smalt, tm. zelený smalt
Zadní připojení kouřovodu ne
Otáčecí podložka 360° ano, za příplatek
více barev (lesklý smalt) ano, za příplatek
Materiál litinová
Otočná kamna ano, ne
Kamna "na noze" ne
Dřevník žádný
Akumulace ano
Integrovaná trouba ne
Obklad kamen žádný
Prosklení dvířka
Umístění volně stojící
Tvar kulatá
Externí přívod vzduchu ano
Barva filtr bílá, černá, ostatní
LEDA Werk