ROMOTOP krbová kamna Fantasy 1
  • Doprava zdarma
Kachlová kamna Romotop

ROMOTOP krbová kamna Fantasy 1

Kód: Fantasy 1

Model FANTASY 1 je obložen keramickým obkladem, lze volit z několika barev dle vzorníku. Krbová kamna FANTASY kladou důraz na jasný moderní design a kvalitu zpracování. Vyvážené proporce, potištěné sklo dvířek s otevřeným pohledem na oheň vybízí ke chvilkám relaxace a odpočinku. Krbová kamna FANTASY jsou obložena keramickými kachlemi, na výběr je několik barev glazur. Snadno tak kamna sladíte s vaším interiérem, kde mohou vynikat nebo naopak jemně ladit. Krbová kachlová kamna FANTASY jsou vhodná i do nízkoenergetických staveb. Díky centrálnímu přívodu externího vzduchu CPV do topeniště není spotřebováván vzduch z interiéru. Konstrukce kamen standardně umožňuje zapojení horního nebo zadního odvodu spalin. Sklo dvířek je na vnitřní straně oplachováno přívodem sekundárního vzduchu, což zabraňuje usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulace primárního a sekundárního přívodu vzduchu se řídí jediným ovládacím prvkem. Kamna lze vybavit akumulačními tvarovkami pro prodloužení doby sálání tepla v době po vyhasnutí ohně.

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
72 965 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Model FANTASY 1 je obložen keramickým obkladem, lze volit z několika barev dle vzorníku.

Krbová kamna FANTASY kladou důraz na jasný moderní design a kvalitu zpracování. Vyvážené proporce, potištěné sklo dvířek s otevřeným pohledem na oheň vybízí ke chvilkám relaxace a odpočinku
.

Krbová kamna FANTASY jsou obložena keramickými kachlemi, na výběr je několik barev glazur. Snadno tak kamna sladíte s vaším interiérem, kde mohou vynikat nebo naopak jemně ladit. Krbová kachlová kamna FANTASY jsou vhodná i do nízkoenergetických staveb. Díky centrálnímu přívodu externího vzduchu CPV do topeniště není spotřebováván vzduch z interiéru. Konstrukce kamen standardně umožňuje zapojení horního nebo zadního odvodu spalin. Sklo dvířek je na vnitřní straně oplachováno přívodem sekundárního vzduchu, což zabraňuje usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulace primárního a sekundárního přívodu vzduchu se řídí jediným ovládacím prvkem. Kamna lze vybavit akumulačními tvarovkami pro prodloužení doby sálání tepla v době po vyhasnutí ohně.

Romotop

Firma ROMOTOP spol. s r.o., která vznikla 31. srpna 1992, významně ovlivnila průnik krbových kamen na český trh. Z původní malosériové výroby se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s nejmodernějším technologickým zázemím, silným konstrukčním a obchodním potenciálem.
Krbová kamna ROMOTOP představují to nejlepší v designu, zpracování a kvalitě použitých materiálů. Široké portfolio modelů a jejich obkladových variant neklade hranice Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než 30 léty zkušeností a silným inovačním potenciálem firmy ROMOTOP.

Hmotnost 197 kg
Materiál ocel/keramika
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Regulovatelný výkon 2,9 - 7,5 kW
Rozměry (š x h x v) 548 x 392 x 1598 mm
Záruka 2 roky
Značka Romotop
Účinnost 80,6 %
Certifikace Ecodesign (EU 2015/1185)
Energetická třída A
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní/zadní
Jmenovitý výkon 5,8 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Průměrná spotřeba dřeva 1,6 kg/h