Steakový pepř DON MARCOS Classic Steak, 130g
  • Novinka
Steakové pepře

Steakový pepř DON MARCOS Classic Steak, 130g

Kód: 110-004-130

Žádné velké experimentování, ale právě ta správná chuť pro váš steak. Pro steakové pepře Don Marco´s se používají pouze ty nejlepší ingredience z malých podniků a družstev s ruční výrobou z celého světa. Zelený horský pepř Malabar z pohoří Wayanad (Indie), bílý kambodžský pepř, růžový pepř (Schinusbeere) z Brazílie a pepř Kubeben z Indonésie dodávají vašemu steak vyváženou a vícevrstvou chuť, která chuť Vašeho steaku nejen že nepotlačuje, ale naopak umocňuje. Chuť: klasická chuť pro steaky a jiné pokrmy. Odrůdy bílého, zeleného a černého pepře zajišťují neroztříštěnou výslednou kompozici. Složení: pepř 45 % (černý pepř, zelený malabarský pepř, bílý kambodžský pepř, pepř Kubeben), sůl (růžová kamenná sůl), třtinový cukr, růžový pepř (Schinus Terebinthifolius).

celý popis

E-shop: momentálně nedostupné
429 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Žádné velké experimentování, ale právě ta správná chuť pro váš steak. Pro steakové pepře Don Marco´s se používají pouze ty nejlepší ingredience z malých podniků
a družstev s ruční výrobou z celého světa. Zelený horský pepř Malabar z pohoří Wayanad (Indie), bílý kambodžský pepř, růžový pepř (Schinusbeere) z Brazílie a pepř Kubeben z Indonésie dodávají vašemu steak vyváženou a vícevrstvou chuť, která chuť Vašeho steaku nejen že nepotlačuje, ale naopak umocňuje. Chuť: klasická chuť pro steaky a jiné pokrmy. Odrůdy bílého, zeleného a černého pepře zajišťují neroztříštěnou výslednou kompozici.
Složení: pepř 45 % (černý pepř, zelený malabarský pepř, bílý kambodžský pepř, pepř Kubeben), sůl (růžová kamenná sůl), třtinový cukr, růžový pepř (Schinus Terebinthifolius).

Don Marcos

Don Marcos jsou odzkoušené směsi koření pro nejlepší grilování od nejúspěšnějšího mistra v grilování v Evropě. Podle hesla: Z grilu a pro grill jsou tyto koření vyrobeny bez látek zvyšujících chuť, umělých příchutí nebo jiných nepřírodních přísad. Všechny grilovací koření Don Marco jsou vyráběny podle našeho standardu Green Label s vybranými a vysoce kvalitními ingrediencemi, bez použití umělých přísad, látek zvyšujících chuť a vůni. Certifikováno podle IFS Food Higher Level. A bez triků potravinářského průmyslu. Německý tým Don Marcos se svými kořenícími přípravky získal přes 40 titulů v mistrovských profesionálních soutěžích v různých kategoriích grilování  po celé Evropě.

Záruka 2
Značka Don Marcos
Hmotnost v g (objem v ml) 130 g
Jednotková cena za 100 g 330,0 Kč