CONTINENTA krájecí prkénko 35 x 25 cm
Krájecí a servírovací prkénka

CONTINENTA krájecí prkénko 35 x 25 cm

Kód: C4017

Velké prkénko z odolného tvrdého dřeva gumovníku v profesionální kvalitě - mozaika individuálně lepených dřevěných kostek .Tato řezací deska o rozměrech 35 x 25 x 2 cm je ideální pro každodenní použití v kuchyni nebo na grilu. 100% přírodní, pevné prkénko šetrné k noži, olejovaný povrch pro ochranu dřeva a podporu jeho antibakteriálních vlastností, profesionální kvalita s nejlepšími řeznými vlastnostmi. Návod na údržbu: Dřevo je přírodní produkt, omývejte jej pouze vlhkým hadříkem a nechávejte oschnout ve svislé poloze. Pravidelným ošetřením dřeva rostlinným olejem prodlužujete jeho životnost. Nemyjte v myčce nádobí.

celý popis

E-shop: 3 dny
599 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Velké prkénko z odolného tvrdého dřeva gumovníku v profesionální kvalitě - mozaika individuálně lepených dřevěných kostek .Tato řezací deska o rozměrech 35 x 25 x 2 cm je ideální pro každodenní použití v kuchyni nebo na grilu. 100% přírodní, pevné prkénko šetrné k noži, olejovaný povrch pro ochranu dřeva a podporu jeho antibakteriálních vlastností, profesionální kvalita s nejlepšími řeznými vlastnostmi. 
Návod na údržbu: Dřevo je přírodní produkt, omývejte jej pouze vlhkým hadříkem a nechávejte oschnout ve svislé poloze. Pravidelným ošetřením dřeva rostlinným olejem prodlužujete jeho životnost. Nemyjte v myčce nádobí.

Continenta

Continenta od roku 1977 přináší německá společnost Continenta ve spolupráci s renomovanými designéry kvalitní kuchyňské a bytové doplňky z tvrdých dřev akácie, gumovníku, buku, dřeva wenge a olivovníku s různými barevnými odstíny a rozměry. Hlavními přednostmi dřevěných výrobků Continenta je dokonalý design a špičková kvalita zpracování. Dřevo pro výrobky Continenta prochází náročnou selekcí, při výběru jsou kladeny mimořádné nároky na jeho odolnost. V nabídce Continenta naleznete také celou řadu exotických druhů dřeva. Všechny produkty jsou vyráběny podle specifikací společnosti Continenta v zemích, ve kterých dřevo roste. Tedy především v jihovýchodní Asii a ve východní Evropě. Pod přísnou kontrolou kvality a pracovních podmínek jsou praktické a všestranné doplňky které jsou vyráběny ručně. Například řezací desky s nerezovou zásuvkou, nádobi na chleba s poličkou s neklouzavými nožičkami, elegantně vzorované misky, stabilní, ale lehké a tvarované tácky.

Materiál dřevo gumovníku
Rozměr 35 x 25 x 2 cm
Záruka 2
Značka Continenta