Grilovací koření DON MARCOS Toskana
Grilovací koření na drůbeží maso

Grilovací koření DON MARCOS Toskana

Kód: 104-005-150

Ať už víno, olivový olej nebo umění. Toskánsko má mnohem více co nabídnout než jen Florencie. Přístup k životu je zde stejně jedinečný jako samotný region. Existuje tedy mnoho dobrých důvodů, proč vyzkoušet „Toskánsko“. Pikantní rajčatová chuť je zakončena bazalkou a oreganem a umožní vám ponořit se do hlubin středomořské kuchyně. Můžete jej použít k ochucení drůbeže, grilované zeleniny, ryb nebo bruschetty. A pokud vám to nestačí, zkuste hovězí nebo vepřové maso. Složení: cibule, rajčatový prášek, paprika, mořská sůl, česnek, bazalka, oregano.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Ať už víno, olivový olej nebo umění. Toskánsko má mnohem více co nabídnout než jen Florencie. Přístup k životu je zde stejně jedinečný jako samotný region. Existuje tedy mnoho dobrých důvodů, proč vyzkoušet „Toskánsko“. Pikantní rajčatová chuť je zakončena bazalkou a oreganem a umožní vám ponořit se do hlubin středomořské kuchyně. Můžete jej použít k ochucení drůbeže, grilované zeleniny, ryb nebo bruschetty. A pokud vám to nestačí, zkuste hovězí nebo vepřové maso.
Složení: cibule, rajčatový prášek, paprika, mořská sůl, česnek, bazalka, oregano.

Don Marcos

Don Marcos jsou odzkoušené směsi koření pro nejlepší grilování od nejúspěšnějšího mistra v grilování v Evropě. Podle hesla: Z grilu a pro grill jsou tyto koření vyrobeny bez látek zvyšujících chuť, umělých příchutí nebo jiných nepřírodních přísad. Všechny grilovací koření Don Marco jsou vyráběny podle našeho standardu Green Label s vybranými a vysoce kvalitními ingrediencemi, bez použití umělých přísad, látek zvyšujících chuť a vůni. Certifikováno podle IFS Food Higher Level. A bez triků potravinářského průmyslu. Německý tým Don Marcos se svými kořenícími přípravky získal přes 40 titulů v mistrovských profesionálních soutěžích v různých kategoriích grilování  po celé Evropě.

Hmotnost v g (objem v ml) 150 g
Jednotková cena za 100 g 172,7 Kč
Značka Don Marcos
Záruka 2
DON MARCOS Toskana