KANETSUGU Miyabi Isshin nůž Paring 90 mm
Loupací nože

KANETSUGU Miyabi Isshin nůž Paring 90 mm

Kód: 2000

Japonský kuchyňský nůž Paring 90 mm série Miyabi Isshin . Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Paring 90 mm z japonské oceli AUS-8 s odolnou a krátkou čepelí je perfektní nůž pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. S tímto nožem dokonale prošpikujete maso ale i docílíte přesného vedení řezu. Díky jeho všestrannosti je tento nůž důležitý a nepostradatelný pro každého kuchaře. . Délka rukojeti: 105 mm Délka čepele: 90 mm Celková délka: 195 mm Hmotnost: 40 g Nůž Paring 90 mm Kanetsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410. Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.

celý popis

E-shop: 3 dny
599 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Japonský kuchyňský nůž Paring 90 mm série Miyabi Isshin
. Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Paring 90 mm z japonské oceli AUS-8 s odolnou a krátkou čepelí je perfektní nůž pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. S tímto nožem dokonale prošpikujete maso ale i docílíte přesného vedení řezu. Díky jeho všestrannosti je tento nůž důležitý a nepostradatelný pro každého kuchaře. . Délka rukojeti: 105 mm
Délka čepele: 90 mm
Celková délka: 195 mm
Hmotnost: 40 g

Nůž Paring 90 mm Kanetsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410. Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.

Délka čepele 90 mm
Záruka 2
Značka Kanetsugu Japan
Střenka Palisandr
Délka nože 195 mm