KANETSUGU Miyabi Isshin nůž Santoku Gold 170 mm
Santoku nože

KANETSUGU Miyabi Isshin nůž Santoku Gold 170 mm

Kód: SXL-3003

Japonský kuchyňský nůž Santoku Gold 170 mm série Miyabi Isshin . Nůž Santoku je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť s trojím nýtováním Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. . Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 170 mm Celková délka: 295 mm Hmotnost: 110 g Nůž Santoku Gold 170 mm Kanetsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG-2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli VG-2 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410. Rukojeť západního stylu je vyrobena z Black Pakkawood. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Japonský kuchyňský nůž Santoku Gold 170 mm série Miyabi Isshin
. Nůž Santoku je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť s trojím nýtováním Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. . Délka rukojeti: 120 mm
Délka čepele: 170 mm
Celková délka: 295 mm
Hmotnost: 110 g

Nůž Santoku Gold 170 mm Kanetsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG-2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli VG-2 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410. Rukojeť západního stylu je vyrobena z Black Pakkawood. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.

Délka čepele 170 mm
Záruka 2
Značka Kanetsugu Japan
Střenka Black Pakkawood
Délka nože 295 mm