LIVN krbová kamna Hordaland
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Ocelová kamna Livn

LIVN krbová kamna Hordaland

Kód: LIVN5955350

Vždy vás budou hřát tančící plameny kamen Livn Hordaland na dřevo. Hordaland jsou jedny z největších kamen na dřevo v řadě Livn a jsou vhodné pro místnosti do 83 m 3 . Dvouplášťová kamna jsou vysoce účinná a mají praktický úložný prostor na polena. Umístěte kamna v domě nebo pod střechu na zahradě: volba je na vás! Moderní kamna na dřevo Hordaland mají rozměr 52 x 40 x 99 cm. Kamna na dřevo mají výkon 5,15 kW a účinnost 80 %! Díky uzavřenému úložnému prostoru můžete mít polena mimo dohled, ale mít je vždy po ruce. Umístěte kamna pod střechu, do zahradního domku nebo do obývacího pokoje a užívejte si nádherné teplo. Díky velkému oknu si můžete za chladného zimního dne užít atmosféru plápolajícího ohně. Při použití jako hlavní vytápění jsou kamna na dřevo Hordaland vhodná pro místnosti do 83 m3 . Dvojitá vnější stěna zajišťuje konvekci ve formě proudění vzduchu mezi spalovací komorou a vnějšími stěnami. Díky tomu je vnější stěna kamen méně horká. Místnost se také úměrně vyhřívá díky proudění teplého vzduchu. Design kamen Livn na dřevo je navržen tak, aby se maximálně zabránilo tvorbě sazí na skle. Plameny zůstávají překvapivě viditelné i po několika zatopení v kamnech. Kamna jsou z velké části vyrobena z oceli odolné proti opotřebení a opatřena černou žáruvzdornou barvou. Hordaland má navíc kvalitní rozvod vzduchu. Primární a sekundární proud vzduchu lze tedy provozovat odděleně. Vy určujete intenzitu plamenů a máte tak nad plameny plnou kontrolu. Pokud se rozhodnete pro krbová kamna Livn, vybíráte velmi bezpečná a kvalitní kamna. Kamna na dřevo Livn jsou důkladně testována na požární bezpečnost a snadné použití. Navíc jsou opatřeny značkou CE. To znamená, že splňují všechny evropské požadavky s ohledem na bezpečnost, životní prostředí a zdraví. Kamna jsou také speciálně navržena s ohledem na budoucnost. Udržitelná značka kvality EcoDesign 2022 ukazuje, že jsou velmi účinné a produkují málo pevných částic. Hordaland má tedy čisté spalování a vysokou účinnost. Uzavřená konstrukce navíc zabraňuje odlétávání jisker a vytváření kouře. Při umístění kamen dbejte na to, aby byl minimálně 65 cm od stěny. Dvouplášťová kamna na dřevo Livn Hordaland mají moderní design a vysokou účinnost. Nainstalujte tato krásná kamna na dřevo pod verandu nebo do vašeho obývacího pokoje. 

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
39 990 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Vždy vás budou hřát tančící plameny kamen Livn Hordaland na dřevo. Hordaland jsou jedny z největších kamen na dřevo v řadě Livn a jsou vhodné pro místnosti do 83 m 3 . Dvouplášťová kamna jsou vysoce účinná a mají praktický úložný prostor na polena. Umístěte kamna v domě nebo pod střechu na zahradě: volba je na vás!
Moderní kamna na dřevo Hordaland mají rozměr 52 x 40 x 99 cm. Kamna na dřevo mají výkon 5,15 kW a účinnost 80 %! Díky uzavřenému úložnému prostoru můžete mít polena mimo dohled, ale mít je vždy po ruce. Umístěte kamna pod střechu, do zahradního domku nebo do obývacího pokoje a užívejte si nádherné teplo. Díky velkému oknu si můžete za chladného zimního dne užít atmosféru plápolajícího ohně. Při použití jako hlavní vytápění jsou kamna na dřevo Hordaland vhodná pro místnosti do 83 m3 . Dvojitá vnější stěna zajišťuje konvekci ve formě proudění vzduchu mezi spalovací komorou a vnějšími stěnami. Díky tomu je vnější stěna kamen méně horká. Místnost se také úměrně vyhřívá díky proudění teplého vzduchu. Design kamen Livn na dřevo je navržen tak, aby se maximálně zabránilo tvorbě sazí na skle. Plameny zůstávají překvapivě viditelné i po několika zatopení v kamnech. Kamna jsou z velké části vyrobena z oceli odolné proti opotřebení a opatřena černou žáruvzdornou barvou. Hordaland má navíc kvalitní rozvod vzduchu. Primární a sekundární proud vzduchu lze tedy provozovat odděleně. Vy určujete intenzitu plamenů a máte tak nad plameny plnou kontrolu.
Pokud se rozhodnete pro krbová kamna Livn, vybíráte velmi bezpečná a kvalitní kamna. Kamna na dřevo Livn jsou důkladně testována na požární bezpečnost a snadné použití. Navíc jsou opatřeny značkou CE. To znamená, že splňují všechny evropské požadavky s ohledem na bezpečnost, životní prostředí a zdraví. Kamna jsou také speciálně navržena s ohledem na budoucnost. Udržitelná značka kvality EcoDesign 2022 ukazuje, že jsou velmi účinné a produkují málo pevných částic. Hordaland má tedy čisté spalování a vysokou účinnost. Uzavřená konstrukce navíc zabraňuje odlétávání jisker a vytváření kouře. Při umístění kamen dbejte na to, aby byl minimálně 65 cm od stěny. Dvouplášťová kamna na dřevo Livn Hordaland mají moderní design a vysokou účinnost. Nainstalujte tato krásná kamna na dřevo pod verandu nebo do vašeho obývacího pokoje. 

Livn

Livn je moderní progresivní Holandská firma zaměřující se na topení, klimatozaci a stínící technikou. Livn své výrobky specifikuje jako jednoduché, bez příkras a snadno se používají. Ne nadarmo je naším heslem Made Easy. Usnadníme vám práci tím, že vám pomůžeme s jasnými pokyny, návody nebo montážními videi.  

Barva černá
Hmotnost 99 kg
Materiál ocel, sklo
Max výkon 5,2 kW
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Provedení ocelová dvouplášťová
Regulovatelný výkon 3 - 5,2 kW
Rozměry (š x h x v) 52 x 40 x 99 cm
Záruka 2
Značka Livn
Účinnost 80%
Certifikace CE, Ecodesign 2022
Energetická třída A
Vytápěný prostor až 83 m3
Topeniště keramické žáruvzdorné cihly, litinový rošt
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní
Jmenovitý výkon 4 kW
Dvojité spalování ano
Airwash systém ano