LIVN krbová kamna Nordland
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Ocelová kamna Livn

LIVN krbová kamna Nordland

Kód: LIVN5955330

Nordland má moderní design a robustní vzhled. Ve spodní části kamen je praktický úložný prostor na polena. Nordland je vhodný pro přímé vytápění místností do 150 m3, nebo jako doplňkové vytápění v chladných zimních dnech. Chtěli byste kamna postavit ven? To je možné, pokud umístíte Nordland pod střechu nebo do zimní zahrady, aby byl chráněn proti povětrnostním vlivům. Tato kamna jsou vybavena kvalitním rozvodem vzduchu. Primární a sekundární proud vzduchu jsou řízeny odděleně od sebe. To vám dává úplnou kontrolu nad ohněm. Nastavte si rychlost a intenzitu plamenů podle svých představ! Kamna na dřevo jsou také vybavena systémem, který zajišťuje, že se na skle neusazují nečistoty a prach. Máte tak dokonalý výhled na plameny i díky velkému čelnímu průhledu.  S kamny Livn se rozhodnete pro vysokou kvalitu a bezpečnost. Všechna naše kamna na dřevo jsou důkladně testována na požární bezpečnost a snadné použití a samozřejmě mají označení CE. To znamená, že naše kamna splňují všechny evropské požadavky s ohledem na bezpečnost, životní prostředí a zdraví. Navíc splňují značku kvality EcoDesign 2022. To znamená, že kamna jsou velmi účinná a vypouštějí jen málo pevných částic. Kamna Nordland mají čisté spalování a vysokou účinnost 83%, konstrukce zamezuje odlétávání jisker a vytváření kouře. Kamna lze umístit pod střechu v interiéru i exteriéru. Při instalaci dbejte na to, aby byla vždy 65 cm od hořlavých stěn. Kamna Nordland mají moderní design s úložným prostorem na polena a nabízejí velmi vysokou účinnost díky kvalitnímu systému rozvodu vzduchu. Je zabráněno hromadění prachu a nečistot na velkém čelním průhledovém okně, takže můžete nerušeně sledovat hru plamenů.

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
22 990 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Nordland má moderní design a robustní vzhled. Ve spodní části kamen je praktický úložný prostor na polena. Nordland je vhodný pro přímé vytápění místností do 150 m3, nebo jako doplňkové vytápění v chladných zimních dnech. Chtěli byste kamna postavit ven? To je možné, pokud umístíte Nordland pod střechu nebo do zimní zahrady, aby byl chráněn proti povětrnostním vlivům. Tato kamna jsou vybavena kvalitním rozvodem vzduchu. Primární a sekundární proud vzduchu jsou řízeny odděleně od sebe. To vám dává úplnou kontrolu nad ohněm. Nastavte si rychlost a intenzitu plamenů podle svých představ! Kamna na dřevo jsou také vybavena systémem, který zajišťuje, že se na skle neusazují nečistoty a prach. Máte tak dokonalý výhled na plameny i díky velkému čelnímu průhledu. 
 S kamny Livn se rozhodnete pro vysokou kvalitu a bezpečnost. Všechna naše kamna na dřevo jsou důkladně testována na požární bezpečnost a snadné použití a samozřejmě mají označení CE. To znamená, že naše kamna splňují všechny evropské požadavky s ohledem na bezpečnost, životní prostředí a zdraví. Navíc splňují značku kvality EcoDesign 2022. To znamená, že kamna jsou velmi účinná a vypouštějí jen málo pevných částic. Kamna Nordland mají čisté spalování a vysokou účinnost 83%, konstrukce zamezuje odlétávání jisker a vytváření kouře. Kamna lze umístit pod střechu v interiéru i exteriéru. Při instalaci dbejte na to, aby byla vždy 65 cm od hořlavých stěn. Kamna Nordland mají moderní design s úložným prostorem na polena a nabízejí velmi vysokou účinnost díky kvalitnímu systému rozvodu vzduchu. Je zabráněno hromadění prachu a nečistot na velkém čelním průhledovém okně, takže můžete nerušeně sledovat hru plamenů.

Livn

Livn je moderní progresivní Holandská firma zaměřující se na topení, klimatozaci a stínící technikou. Livn své výrobky specifikuje jako jednoduché, bez příkras a snadno se používají. Ne nadarmo je naším heslem Made Easy. Usnadníme vám práci tím, že vám pomůžeme s jasnými pokyny, návody nebo montážními videi.  

Barva černá
Hmotnost 59 kg
Materiál ocel, sklo
Max výkon 9 kW
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Provedení ocelová jednoplášťová
Regulovatelný výkon 5 - 9 kW
Rozměry (š x h x v) 45 x 40 x 85 cm
Záruka 2
Značka Livn
Účinnost 83%
Certifikace CE, Ecodesign 2022
Energetická třída A+
Vytápěný prostor až 150 m3
Topeniště keramické žáruvzdorné cihly, litinový rošt
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní
Teplovodní výměník ne
Jmenovitý výkon 7 kW
Dvojité spalování ano
Airwash systém ano