MIKOV Kuchařský nůž 43-NH-14
Šéfkuchařské nože

MIKOV Kuchařský nůž 43-NH-14

Kód: Mik125385

Nůž 43-NH-14 KUCHAŘSKÝ je výborným společníkem do každé domácnosti, umožňuje pohodlné krájení a porcování, je vhodný pro krájení bylinek a zeleniny a porcování masa. Nůž je vyroben z kvalitní nerezové čepele a odolné plastové střenky. Čepel nože 43-NH-14 je vyrobena z nerezové oceli 420 o tvrdosti 53-55 HRc. Čepel nože má kónický (klínovitý) výbrus a pyšní se svým vysokým ostřím . Střenka je vyrobena z vysoce odolného plastu, který má ergonomický tvar pro pohodlný a bezpečný úchyt všemi prsty. Nůž 43-NH-14 kuchařský je vhodný pro každodenní používání a odolný proti korozi. Nůž je certifikován pro styk s potravinami dle norem EU. 

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Nůž 43-NH-14 KUCHAŘSKÝ je výborným společníkem do každé domácnosti, umožňuje pohodlné krájení a porcování, je vhodný pro krájení bylinek a zeleniny a porcování masa.
Nůž je vyroben z kvalitní nerezové čepele a odolné plastové střenky. Čepel nože 43-NH-14 je vyrobena z nerezové oceli 420 o tvrdosti 53-55 HRc. Čepel nože má kónický (klínovitý) výbrus a pyšní se svým vysokým ostřím . Střenka je vyrobena z vysoce odolného plastu, který má ergonomický tvar pro pohodlný a bezpečný úchyt všemi prsty. Nůž 43-NH-14 kuchařský je vhodný pro každodenní používání a odolný proti korozi. Nůž je certifikován pro styk s potravinami dle norem EU. 

Mikov

Mikov s.r.o. je dlouhodobým a světově uznávaným výrobcem širokého sortimentu nožů. Své výrobky dodává do obchodní sítě nejen v ČR, ale i zahraničí. Firma Mikov má za sebou již více než dvousetletou tradici ve výrobě nožů. Společnost Mikov s.r.o. je dobře známa především díky tomu, že kromě tradiční vysoké kvality svých výrobků nabízí sortiment, který svojí šíří oslovuje rozsáhlé spektrum zákazníků. Vyrábí nože armádní, sportovní, kapesní zavírací, vyhazovací nože, lovecké, rybářské, kuchyňské, speciální nože, atd. Nabízí rovněž nože reklamní a kusovou výrobu nožů pro sběratele. Nejznámějším nožem firmy Mikov je však nezapomenutelný kapesní zavírací nůž nazvaný RYBIČKA.

Barva černá
Čepel nerezová ocel 420
Délka čepele 140 mm
Typ 43 NH 14
Záruka 2
Značka Mikov
Tvrdost 52-55 HRc
Střenka plast
Délka nože 270 mm