MIKOV řeznické nože Kufřík typ 300.0 05/D
  • Doprava zdarma
Sady nožů

MIKOV řeznické nože Kufřík typ 300.0 05/D

Kód: mik123398

BUCHTER souprava řeznických nožů se skládá ze dvou vyřezávajících nožů, jednoho špalkového a jednoho vykosťovacího nože, ocílky a elegantního kufříku. Výborná pomůcka pro hobby kuchaře. Kuchařské kufry jsou pro kuchaře, kteří často pracují na různých místech. Slouží k přenášení a uskladnění kuchařského náčiní. Nože jsou certifikovány pro styk s potravinami dle norem EU. Sada řeznických nožů je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, kterou doplňuje držadlo z kvalitního tvrdého plastu, které umožňuje komfortní a bezpečný uchopení nože. Sadu řeznických nožů doplňuje ocílka. S použitím této ocílky budou nože stále velmi ostré.

celý popis

E-shop: momentálně nedostupné
2 560 Kč -5%
2 432 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

BUCHTER souprava řeznických nožů se skládá ze dvou vyřezávajících nožů, jednoho špalkového a jednoho vykosťovacího nože, ocílky a elegantního kufříku.
Výborná pomůcka pro hobby kuchaře. Kuchařské kufry jsou pro kuchaře, kteří často pracují na různých místech. Slouží k přenášení a uskladnění kuchařského náčiní.
Nože jsou certifikovány pro styk s potravinami dle norem EU. Sada řeznických nožů je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, kterou doplňuje držadlo z kvalitního tvrdého plastu, které umožňuje komfortní a bezpečný uchopení nože.
Sadu řeznických nožů doplňuje ocílka. S použitím této ocílky budou nože stále velmi ostré.

Mikov

Mikov s.r.o. je dlouhodobým a světově uznávaným výrobcem širokého sortimentu nožů. Své výrobky dodává do obchodní sítě nejen v ČR, ale i zahraničí. Firma Mikov má za sebou již více než dvousetletou tradici ve výrobě nožů. Společnost Mikov s.r.o. je dobře známa především díky tomu, že kromě tradiční vysoké kvality svých výrobků nabízí sortiment, který svojí šíří oslovuje rozsáhlé spektrum zákazníků. Vyrábí nože armádní, sportovní, kapesní zavírací, vyhazovací nože, lovecké, rybářské, kuchyňské, speciální nože, atd. Nabízí rovněž nože reklamní a kusovou výrobu nožů pro sběratele. Nejznámějším nožem firmy Mikov je však nezapomenutelný kapesní zavírací nůž nazvaný RYBIČKA.

Typ 300.0.05/D (123398)
Balení 4 nože + ocílka
Čepel nerezová ocel 425
Značka Mikov
Záruka 2
Střenka plast
Tvrdost 53-56 HRc
Barva černá