Obal PIT BOSS na gril Navigator 550
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Obaly na grily

Obal PIT BOSS na gril Navigator 550

Kód: PITB30819

Kvalitní obal na peletový gril poskytuje zakrytí celého grilu, je vyroben z  vysoce odolného polyesteru s PVC podložkou. S tímto krytem můžete pohodlně chránit gril před dlouhodobým poškozením vodou, větrem a sluncem. Je vyroben ze snadno čistitelného materiálu, odolného proti povětrnostním vlivům a má zámek se stahovací šňůrkou pro rychlé utažení a bezpečné krytí.

celý popis

E-shop: 3 dny
2 200 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kvalitní obal na peletový gril poskytuje zakrytí celého grilu, je vyroben z  vysoce odolného polyesteru s PVC podložkou.
S tímto krytem můžete pohodlně chránit gril před dlouhodobým poškozením vodou, větrem a sluncem. Je vyroben ze snadno čistitelného materiálu, odolného proti povětrnostním vlivům a má zámek se stahovací šňůrkou pro rychlé utažení a bezpečné krytí.

Pit Boss

Americká značka Pit Boss Grills je dceřinou společností společnosti Dansons, Inc., která byla založena v roce 1999 Danem Thiessenem a jeho dvěma syny. Pit Boss Grills je známá svou odolností a řemeslným zpracováním, jakož i svým rodinným stylem a přístupem k produkci výrobků pro dokonalé grilování a neustále se snaží zlepšovat, to jsou základní principy, na nichž byl Pit Boss postaven.

Materiál polyester/PVC
Pro grily Navigator 550
Záruka 2
Značka Pit Boss