Pizza pec ALFA Nano gas, měděná
Pece plynové

Pizza pec ALFA Nano gas, měděná

Kód: AFR-10002

Plynová pec NANO je skvělou volbou, pokud chcete přenosnou troubu a nemůžete topit dřevem kvůli zákonným omezením nebo protestům sousedů a chcete využít rychlost a jednoduchost použití. Pece ALFA jsou určeny pro domácí použití,  kde doba nahřátí pece je díky patentované technologii proudění horkého vzduchu, rychlého vyhřátí pomocí plynu a speciální izolaci pouze 10 minut. Pece lze použíp pro mnoho technik pečení, zapékání, vaření, ale i grilování, pec vám poslouží jako venkovní horkovzdušná trouba, je ideální pro ty, kteří milují tradiční chutě a chtějí vyzkoušet opravdový zážitek z vaření v peci. Provedení a design pecí Alfa spočívá ve vývoji tvarů, výběru materiálů tak, aby se spojily funkční výhody se vzhledem. Alfa pece pro domácí používání jsou koncipovány a navrženy stejně jako profesionální pece. Tradiční řemeslný způsob provedení v kombinaci s inovační technologií dvojité vrstvy izolace s keramickým vláknem a žáruvzdornou keramickou pečící plochou zajišťují dokonalé a efektivní udržení tepla uvnitř pece. Používání a údržba pecí Alfa jsou díky čistému provedení a efektivnímu fungování velmi snadné a bezpečné. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči nepříznivému počasí, vlhkosti a mají vysoké izolační schopnosti. Pečící komora pece je z nerezové oceli se silnou keramickou pečící plochou (dno pece), dvojitá vrstva izolace z keramických vláken zabraňuje přehřátí vnějšího pláště. Díky patentovanému systému odvodu spalin a tvaru pece cirkuluje horký vzduch uvnitř tak, že se jídlo připravuje rovnoměrně a ze všech stran. Využití tepla je při této řízené cirkulaci velmi efektivní a hospodárné. Pec je dodávána s nerezovými dvířky s průzorem pro sledování přípravy potravin, pro manipulaci jsou opatřena ergonomickou dřevěnou rukojetí. Pro kontrolu teploty v peci je vedle dvířek osazen teploměr. Pro tuto pec lze dokoupit pojízdný podstavec.  Užijte si vaření, grilování a pečení jídla v peci. Objevte naše báječné recepty a užijte si na své zahradě více zábavy s jedinečným produktem na grilování, pizzu, pečeně a dezerty. 

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Plynová pec NANO je skvělou volbou, pokud chcete přenosnou troubu a nemůžete topit dřevem kvůli zákonným omezením nebo protestům sousedů a chcete využít rychlost a jednoduchost použití. Pece ALFA jsou určeny pro domácí použití,  kde doba nahřátí pece je díky patentované technologii proudění horkého vzduchu, rychlého vyhřátí pomocí plynu a speciální izolaci pouze 10 minut. Pece lze použíp pro mnoho technik pečení, zapékání, vaření, ale i grilování, pec vám poslouží jako venkovní horkovzdušná trouba, je ideální pro ty, kteří milují tradiční chutě a chtějí vyzkoušet opravdový zážitek z vaření v peci. Provedení a design pecí Alfa spočívá ve vývoji tvarů, výběru materiálů tak, aby se spojily funkční výhody se vzhledem. Alfa pece pro domácí používání jsou koncipovány a navrženy stejně jako profesionální pece. Tradiční řemeslný způsob provedení v kombinaci s inovační technologií dvojité vrstvy izolace s keramickým vláknem a žáruvzdornou keramickou pečící plochou zajišťují dokonalé a efektivní udržení tepla uvnitř pece. Používání a údržba pecí Alfa jsou díky čistému provedení a efektivnímu fungování velmi snadné a bezpečné. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči nepříznivému počasí, vlhkosti a mají vysoké izolační schopnosti. Pečící komora pece je z nerezové oceli
se silnou keramickou pečící plochou (dno pece), dvojitá vrstva izolace z keramických vláken zabraňuje přehřátí vnějšího pláště. Díky patentovanému systému odvodu spalin a tvaru pece cirkuluje horký vzduch uvnitř tak, že se jídlo připravuje rovnoměrně a ze všech stran. Využití tepla je při této řízené cirkulaci velmi efektivní a hospodárné. Pec je dodávána s nerezovými dvířky s průzorem pro sledování přípravy potravin, pro manipulaci jsou opatřena ergonomickou dřevěnou rukojetí. Pro kontrolu teploty v peci je vedle dvířek osazen teploměr.
Pro tuto pec lze dokoupit pojízdný podstavec.
 Užijte si vaření, grilování a pečení jídla v peci. Objevte naše báječné recepty a užijte si na své zahradě více zábavy s jedinečným produktem na grilování, pizzu, pečeně a dezerty.
 

0Alfa

Italská rodinná firma Alfa založená v roce 1977 se specializuje na vývoj a výrobu pecí na dřevo a plynových pecí pro domácí a profesionální použití. Centrála Alfy sídlí v Anagni, mezi Římem a Neapolí, v rodišti pizzy. Společnost se zaměřuje na maximální funkčnost a mimořádnou kvalitu pecí se špičkovým italským designem, v současné době je lídrem tohoto oboru. Firma Alfa za posledních deset let dodala na trh více jak půl milionu pecí. Každá z pecí představuje vyjímečný produk, v němž se kreativita, profesionalita
a technické inovace snoubí v jedinečné italské práci, která uspokojí i potřeby nejnáročnějšího zákazníka. Nejenže je používání naší pece působivý zážitek, ale upoutá i svým vzhledem.   

Barva měděná
Hmotnost 56 kg
Maximální teplota 500 °C
Palivo plynová pec - PB lahve
Rozměry (š x h x v) 73 x 55 x 48 (s komínkem 105) cm
Záruka 2
Země původu Itálie
Značka Alfa
Rozměr pečící plochy (š x h) 50 x 40 cm
Pečení pizzy / chleba dle velikosti 1-2ks / 2kg
Doba nahřátí 10 min