Pizza pec Camp Chef, přenosná plynová
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Pece plynové

Pizza pec Camp Chef, přenosná plynová

Kód: CC-PZOVENEU

Pec pro přípravu lahodné italské pizzy. S touto poměrně snadno přenosnou pecí můžete připravit lahodnou pizzu a jiná chutná jídla na Vaší zahradě, terase, balkoně nebo v kempu. Pizza patří celosvětově k nejoblíbenějším pokrmům, zejména pro její nenáročnou přípravu a její variabilitu. Nezříkejte se přípravy pizzy mimo klasickou domácí kuchyni. Přenosná pec na pizzu Camp Chef Vám pomůže úpéct dokonalou pizzu jako opravdový Ital. Pizza kámen umožní komfortní přípravu nejen pizzy, ale i pečiva, chleba, sendvičů, koláče, buchty, masa, ryb a jiných pokrmů. Naprosto skvěle lze připravit lahodný, pizze podobný, slaný koláč Flammkuchen. Díky dvojité konstrukci se tato pizza pec chová jako kamenná pec. Komfortní zapálení pece obstará integrované piezzo zapalování. Ovládací knoflík umožňuje plynulou regulaci výkonu. Maximální výkon hořáku je 4,8 kW, což je zárukou rychlého předehřevu pece na provozní teplotu. Optimální teploty na pizza kameni je dosaženo za cca 15 minut. Kámen na pizzu je vyroben z odolné keramiky. Pec je vyrobena z kvalitní nerezi, která usnadňuje čištění. V případě potřeby můžete pec uzavřít dvířky a docílit ještě vyšší vnitřní teploty. Kontrolu teploty zajistí integrovaný teploměr na horní části pece. Cihlové italské pece si získaly celosvětový věhlas v souvislosti s legendární řemeslnou přípravou pizzy s křupavou kůrkou a lahodnou náplní. Nyní máte možnost připravit si sami lahodnou italskou pizzu na vlastní terase s přenosnou pecí na pizzu Camp Chef. Speciálně navržená pec díky své dvojité konstrukce. keramickému panelu a regulovatelnému výkonu připraví stejně lahodnou pizzu jako pizza upečená v kamenné či cihlové peci na hořícím dřevu. Díky ovládacímu knoflíku s mikroregulací výkonu lze velmi přesně nastavit požadovanou teplotu. Napojení na PB lahve, regulátor talku plynu a připojovací hadice jsou součástí dodávky pece. Popis dvojitý plášť pro vyšší tepelný komfort - peče jako kamenná pec předehřev na provozní teplotu do 15 minut  piezzo zapalování, regulace výkonu integrovaný teploměr pro kontrolu teploty uvnitř pece dvířka s rukojetí pro ventilaci vzduchu nerezová konstrukce pro snadné čištění speciálně navržený výkonný hořák pece perfektní pro přípravu pizzy, pečeného chleba, ale i pečení masa a jiných pokrmůzdrojem paliva plynová láhev

celý popis

E-shop: 3 dny
12 800 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Pec pro přípravu lahodné italské pizzy. S touto poměrně snadno přenosnou pecí můžete připravit lahodnou pizzu a jiná chutná jídla na Vaší zahradě, terase, balkoně nebo v kempu. Pizza patří celosvětově k nejoblíbenějším pokrmům, zejména pro její nenáročnou přípravu a její variabilitu. Nezříkejte se přípravy pizzy mimo klasickou domácí kuchyni. Přenosná pec na pizzu Camp Chef Vám pomůže úpéct dokonalou pizzu jako opravdový Ital. Pizza kámen umožní komfortní přípravu nejen pizzy, ale i pečiva, chleba, sendvičů, koláče, buchty, masa, ryb a jiných pokrmů. Naprosto skvěle lze připravit lahodný, pizze podobný, slaný koláč Flammkuchen. Díky dvojité konstrukci se tato pizza pec chová jako kamenná pec. Komfortní zapálení pece obstará integrované piezzo zapalování. Ovládací knoflík umožňuje plynulou regulaci výkonu. Maximální výkon hořáku je 4,8 kW, což je zárukou rychlého předehřevu pece na provozní teplotu. Optimální teploty na pizza kameni je dosaženo za cca 15 minut. Kámen na pizzu je vyroben z odolné keramiky. Pec je vyrobena z kvalitní nerezi, která usnadňuje čištění. V případě potřeby můžete pec uzavřít dvířky a docílit ještě vyšší vnitřní teploty. Kontrolu teploty zajistí integrovaný teploměr na horní části pece. Cihlové italské pece si získaly celosvětový věhlas v souvislosti s legendární řemeslnou přípravou pizzy s křupavou kůrkou a lahodnou náplní. Nyní máte možnost připravit si sami lahodnou italskou pizzu na vlastní terase s přenosnou pecí na pizzu Camp Chef. Speciálně navržená pec díky své dvojité konstrukce. keramickému panelu a regulovatelnému výkonu připraví stejně lahodnou pizzu jako pizza upečená v kamenné či cihlové peci na hořícím dřevu. Díky ovládacímu knoflíku s mikroregulací výkonu lze velmi přesně nastavit požadovanou teplotu. Napojení na PB lahve, regulátor talku plynu a připojovací hadice jsou součástí dodávky pece.
Popis dvojitý plášť pro vyšší tepelný komfort - peče jako kamenná pec
předehřev na provozní teplotu do 15 minut
 piezzo zapalování, regulace výkonu
integrovaný teploměr pro kontrolu teploty uvnitř pece
dvířka s rukojetí pro ventilaci vzduchu
nerezová konstrukce pro snadné čištění
speciálně navržený výkonný hořák pece
perfektní pro přípravu pizzy, pečeného chleba, ale i pečení masa a jiných pokrmů
zdrojem paliva plynová láhev

Camp Chef

Camp Chef Vášeň pro dobré jídlo a vaření pod širým nebem v kombinaci s neustálými inovacemi svých produktů a zručností při jejich výrobě znamená, že spol. Camp Chef zaujímá přední místo mezi výrobci sortimentu pro venkovní vaření. Ať už máte den volno, vyrážíte na víkend nebo delší dovolenou, Camp Chef má k dispozici celou řadu vychytávek pro zpříjemnění pobytu mimo náš domov - litinové nádobí pro vaření a pečení, venkovní pizza pece, plynové vařiče, odolné dřevorubecké grily a pánve, promítací plátna a mnoho dalšího.

Hmotnost 22 kg
Palivo plynová pec - PB lahve
Rozměry (š x h x v) 66 x 38 x 41 cm
Záruka 2
Značka Camp Chef
Rozměr pečící plochy (š x h) 50,5 x 34 cm
Pečení pizzy / chleba 2ks / 2kg
Doba nahřátí cca 15 min