Plynová kamna MEVA Relax Plus TB15001
Kamna na plyn

Plynová kamna MEVA Relax Plus TB15001

Kód: 37033zaric

MEVA kamna Relax Plus LPG 4,2kW + 230V 1,5kW plynová, elektrická TB15001. Plynová kamna Relax plus jsou kombinovaná, lze je použít jako plynová, nebo provozovat s elektrickým napájením - elektrické vytápění s ventilátorem. Zdrojem je běžná 10 kg PB láhev nebo elektrická síť 230 V, která zefektivní vytápění místností i díky vestavěnému ventilátoru. Kamna jsou vybavena: hlídačem spalin, termopojistkou, pádovou pojistkou, tři polohy výkonu plynu a dvě polohy výkonu elektrického napájení, kolečka, piezozapalování. S plynovými kamny Relax Plus snadno vytopíte místnost či malý sklad. Důležité je dostatečné větrání. Piezoeletrické zapalování - jednoduché zapálení plynu po zmáčknutí tlačítka. Hlídač spalin - Oxystop je bezpečnostní zařízení, které hlídá poměr vzduchu a spalin v topidle. Při nouzovém poměru vypne přívod plynu a topení zhasne. Určeno k připojení na 5 kg a 10 kg propan-butanovou lahev. Součástí výrobku je regulátor tlaku a hadice. Podmínky pro provoz topidla: Používat pouze v dobře větraném prostoru! Topidlo je určeno pro dočasné vytápění místností s minimálním objemem (viz Technická data), které jsou přímo větratelné (výměnu vzduchu s venkovním prostorem lze zajistit otevřením oken, balkónových dveří, větracích křídel apod.). Zajistěte dostatečný a stálý přívod vzduchu. Topidlo při provozu spotřebovává kyslík a v nevětraných uzavřených prostorech může být uživatel vážně ohrožen na životě z důvodu nedostatku kyslíku a zvýšené koncentrace CO! Při provozu topidla je třeba pravidelně větrat (minimálně 1x ÷ 2x za hodinu). Vypnout spotřebič před spánkem.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

MEVA kamna Relax Plus LPG 4,2kW + 230V 1,5kW plynová, elektrická TB15001. Plynová kamna Relax plus jsou kombinovaná, lze je použít jako plynová, nebo provozovat s elektrickým napájením - elektrické vytápění s ventilátorem. Zdrojem je běžná 10 kg PB láhev nebo elektrická síť 230 V, která zefektivní vytápění místností i díky vestavěnému ventilátoru. Kamna jsou vybavena: hlídačem spalin, termopojistkou, pádovou pojistkou, tři polohy výkonu plynu a dvě polohy výkonu elektrického napájení, kolečka, piezozapalování.
S plynovými kamny Relax Plus snadno vytopíte místnost či malý sklad. Důležité je dostatečné větrání. Piezoeletrické zapalování - jednoduché zapálení plynu po zmáčknutí tlačítka. Hlídač spalin - Oxystop je bezpečnostní zařízení, které hlídá poměr vzduchu a spalin v topidle. Při nouzovém poměru vypne přívod plynu a topení zhasne. Určeno k připojení na 5 kg a 10 kg propan-butanovou lahev. Součástí výrobku je regulátor tlaku a hadice.
 Podmínky pro provoz topidla: Používat pouze v dobře větraném prostoru! Topidlo je určeno pro dočasné vytápění místností s minimálním objemem (viz Technická data), které jsou přímo větratelné (výměnu vzduchu s venkovním prostorem lze zajistit otevřením oken, balkónových dveří, větracích křídel apod.). Zajistěte dostatečný a stálý přívod vzduchu. Topidlo při provozu spotřebovává kyslík a v nevětraných uzavřených prostorech může být uživatel vážně ohrožen na životě z důvodu nedostatku kyslíku a zvýšené koncentrace CO! Při provozu topidla je třeba pravidelně větrat (minimálně 1x ÷ 2x za hodinu). Vypnout spotřebič před spánkem.

Meva

Produkty Meva jsou oblíbené převážně pro praktikčnost, své dokonalé zpracování, maximální důraz na bezpečnost, vysokou spolehlivost a životnost. Cestování s outdoorovým vybavením MEVA poskytuje jistotu a komfort na výletech i expedičních cestách za poznáním a dobrodružstvím. Utábořte se, rozbalte kempingový vařič MEVA kdekoliv na vaší cestě a načerpejte sílu jít dál!

Hmotnost 9,5 kg
Regulovatelný výkon tři stupně na plyn, nebo dva stupně elektrický provoz
Rozměr 400x410x720 mm
Spotřeba 305 g/hod
Výkon LPG 4,2kW + EL 1,5kW
Záruka 2
Značka Meva
Prostor na PB lahev ano