Pynová kamna MEVA Relax
Kamna na plyn

Pynová kamna MEVA Relax

Kód: 37032zaric

Infračervená kamna s piezozapalováním, provoz na propan butan z PB lahve. . Hlídač spalin, termopojistka. Tři stupně výkonu. Součástí výrobku je regulátor tlaku a hadice. Použití s 10 kg PB lahví. Výkon 4,2 kW. S plynovými kamny Relax snadno vytopíte místnost či malý sklad. Důležité je dostatečné větrání. Piezoeletrické zapalování - jednoduché zapálení plynu po zmáčknutí tlačítka. Hlídač spalin - Oxystop je bezpečnostní zařízení, které hlídá poměr vzduchu a spalin v topidle. Při nouzovém poměru vypne přívod plynu a topení zhasne. Určeno k připojení na 5 kg a 10 kg propan-butanovou lahev. Součástí výrobku je regulátor tlaku a hadice. Podmínky pro provoz topidla: Používat pouze v dobře větraném prostoru! Topidlo je určeno pro dočasné vytápění místností s minimálním objemem (viz Technická data), které jsou přímo větratelné (výměnu vzduchu s venkovním prostorem lze zajistit otevřením oken, balkónových dveří, větracích křídel apod.). Zajistěte dostatečný a stálý přívod vzduchu. Topidlo při provozu spotřebovává kyslík a v nevětraných uzavřených prostorech může být uživatel vážně ohrožen na životě z důvodu nedostatku kyslíku a zvýšené koncentrace CO! Při provozu topidla je třeba pravidelně větrat (minimálně 1x ÷ 2x za hodinu). Vypnout spotřebič před spánkem.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Infračervená kamna s piezozapalováním, provoz na propan butan z PB lahve. . Hlídač spalin, termopojistka. Tři stupně výkonu. Součástí výrobku je regulátor tlaku a hadice. Použití s 10 kg PB lahví. Výkon 4,2 kW. S plynovými kamny Relax snadno vytopíte místnost či malý sklad. Důležité je dostatečné větrání. Piezoeletrické zapalování - jednoduché zapálení plynu po zmáčknutí tlačítka. Hlídač spalin - Oxystop je bezpečnostní zařízení, které hlídá poměr vzduchu a spalin v topidle. Při nouzovém poměru vypne přívod plynu a topení zhasne. Určeno k připojení na 5 kg a 10 kg propan-butanovou lahev. Součástí výrobku je regulátor tlaku a hadice.
 Podmínky pro provoz topidla: Používat pouze v dobře větraném prostoru! Topidlo je určeno pro dočasné vytápění místností s minimálním objemem (viz Technická data), které jsou přímo větratelné (výměnu vzduchu s venkovním prostorem lze zajistit otevřením oken, balkónových dveří, větracích křídel apod.). Zajistěte dostatečný a stálý přívod vzduchu. Topidlo při provozu spotřebovává kyslík a v nevětraných uzavřených prostorech může být uživatel vážně ohrožen na životě z důvodu nedostatku kyslíku a zvýšené koncentrace CO! Při provozu topidla je třeba pravidelně větrat (minimálně 1x ÷ 2x za hodinu). Vypnout spotřebič před spánkem.

Meva

Produkty Meva jsou oblíbené převážně pro praktikčnost, své dokonalé zpracování, maximální důraz na bezpečnost, vysokou spolehlivost a životnost. Cestování s outdoorovým vybavením MEVA poskytuje jistotu a komfort na výletech i expedičních cestách za poznáním a dobrodružstvím. Utábořte se, rozbalte kempingový vařič MEVA kdekoliv na vaší cestě a načerpejte sílu jít dál!

Hmotnost 9 kg bez PB lahve
Regulovatelný výkon tři stupně výkonu
Rozměr 420 x 470 x 730 mm
Spotřeba 306 g/hod
Výkon 4.2 kW
Záruka 2
Značka Meva