SOK Olive Sunshine sada 4 steakových nožů v dárkové krabici
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Steakové nože

SOK Olive Sunshine sada 4 steakových nožů v dárkové krabici

Kód: SK-OK4STEAK

Sada 4ks steakových nožů SOK olive sunshine damascus Překrásná sada 4 steakových nožů z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Vysoká úroveň příborů jakou si jen umíte představit ! Neuvěřitelně ostré s klasickým designem. S těmito noži si užijete čas spojený se stravováním na 100%. Tyto ultra vysoce výkonné čepele jistě překvapí jak hosty, tak i vás. Když se zaříznou do masa - poskytnou vám perfektně čisté, rovné plátky. Tím zajišťují, že všechna šťáva a chuť zůstává uvnitř každého kousku. Pokud chcete to nejlepší, tak si tyto nože si zaslouží místo na Vašem stole. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná kresba prvotřídního olivového dřeva tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při vysoké tvrdosti jádra dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Ostří japonských nožů má řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi a vnějšímu mechanickému poškození. Japonská ocel vg10 má jedinečnou ostrost při tvrdosti R61 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových ocelí rozdílných tvrdostí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Na čepeli je tak možné vidět jednotlivé vrstvy, které vytváří třpitivý damascénský vzor SUNSHINE, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající paprsky slunce SUNSHINE je jedinečný, neopakovatelný. Dokonale vyvážená čepel japonského tvaru a ruční broušení nože zajistí, že brzy zapomenete ostatní nože ve Vaší kuchyni. Nože SOK olive sinshine damascus se stanou Vaším favoritem !! Rukojeť 8 hranná je vyrobena z překrásného olivového dřeva a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Olivové dřevo je barevně velmi atraktivní a velmi žádané. Je vyhledáváno zejména výrobci nožů a umělci. Dřevo lze krásně leštit, je pevné a tvrdé. Olivové dřevo lze nazvat také jako "krása, která nestárne"

celý popis

E-shop: 3 dny
3 599 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Sada 4ks steakových nožů SOK olive sunshine damascus
Překrásná sada 4 steakových nožů z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Vysoká úroveň příborů jakou si jen umíte představit ! Neuvěřitelně ostré s klasickým designem. S těmito noži si užijete čas spojený se stravováním na 100%. Tyto ultra vysoce výkonné čepele jistě překvapí jak hosty, tak i vás. Když se zaříznou do masa - poskytnou vám perfektně čisté, rovné plátky. Tím zajišťují, že všechna šťáva a chuť zůstává uvnitř každého kousku. Pokud chcete to nejlepší, tak si tyto nože si zaslouží místo na Vašem stole. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná kresba prvotřídního olivového dřeva tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při vysoké tvrdosti jádra dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti.
Ostří japonských nožů má řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi a vnějšímu mechanickému poškození. Japonská ocel vg10 má jedinečnou ostrost při tvrdosti R61 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových ocelí rozdílných tvrdostí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Na čepeli je tak možné vidět jednotlivé vrstvy, které vytváří třpitivý damascénský vzor SUNSHINE, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající paprsky slunce SUNSHINE je jedinečný, neopakovatelný. Dokonale vyvážená čepel japonského tvaru a ruční broušení nože zajistí, že brzy zapomenete ostatní nože ve Vaší kuchyni. Nože SOK olive sinshine damascus se stanou Vaším favoritem !!

Rukojeť 8 hranná je vyrobena z překrásného olivového dřeva a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Olivové dřevo je barevně velmi atraktivní a velmi žádané. Je vyhledáváno zejména výrobci nožů a umělci. Dřevo lze krásně leštit, je pevné a tvrdé. Olivové dřevo lze nazvat také jako "krása, která nestárne"

Čepel VG10
Délka čepele 130 mm
Provedení damascus steel
Záruka 2
Značka SOK
Střenka olivové dřevo
Délka nože 240 mm