Stojánek na uzení a grilování ryb dřevěný
Háčky a tyčky

Stojánek na uzení a grilování ryb dřevěný

Kód: sto1122

Jednoduchý dřevěný stojánek na pečení, grilování, uzení a servírování ryb. Neuvěřitelně jednoduchá příprava ryb - ryba se nasadí na stojánek rozevřenou břišní dutinou, tím se ryba  v troubě, nebo na grilu rovnoměrně ze všech stran propeče, nepřipeče se na plech, úspora místa při přípravě více ryb, ryby na stojánku není třeba obracet, jako při pečení na plechu. Podpěry lze na tyčce posunout podle velikosti ryby. Ryby i se stojánkem snadno přemístíte, ryba se nikdy nerozpadne nebo nerozlomí, kůže zůstane vždy vcelku. Upečenou rybu na stojánku můžete i takto servírovat, což nabídne nejen gurmánský, ale i estetický zážitek nejvyšších kvalit. Ryby lze pomocí stojánků i snadno udit, nasadíte rybu na stojánek a i se stojánkem postavíte na rošt udírny, ryba zůstane v rozevřené poloze, což usnadní prouzení a nedojde k uvolnění a pádu ryby, což může nastat při zavěšení ryby na háček.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Jednoduchý dřevěný stojánek na pečení, grilování, uzení a servírování ryb. Neuvěřitelně jednoduchá příprava ryb - ryba se nasadí na stojánek rozevřenou břišní dutinou, tím se ryba  v troubě, nebo na grilu rovnoměrně ze všech stran propeče, nepřipeče se na plech, úspora místa při přípravě více ryb, ryby na stojánku není třeba obracet, jako při pečení na plechu. Podpěry lze na tyčce posunout podle velikosti ryby. Ryby i se stojánkem snadno přemístíte, ryba se nikdy nerozpadne nebo nerozlomí, kůže zůstane vždy vcelku. Upečenou rybu na stojánku můžete i takto servírovat, což nabídne nejen gurmánský, ale i estetický zážitek nejvyšších kvalit.
Ryby lze pomocí stojánků i snadno udit, nasadíte rybu na stojánek a i se stojánkem postavíte na rošt udírny, ryba zůstane v rozevřené poloze, což usnadní prouzení a nedojde k uvolnění a pádu ryby, což může nastat při zavěšení ryby na háček.

Borniak

Polský výrobce vysoce kvalitních domácích udíren s důmyslným kontinuélním vývinem kouře.
V průběhu let Borniak prošel dlouhou cestou - od malé řemeslné dílny k modernímu podniku, který je v současné době lídrem v prodeji a distribuci zařízení pro uzení potravin.
Firma vždy říkala, že co se týče chuti a zdraví, tradiční metody uzení potravin jsou bezkonkurenční, což neznamená, že samotná zařízení nelze vylepšit - v této oblasti má firma úspěchy. Neustále usiluje o dokonalost, rozšiřuje nabídku a zlepšujeme kvalitu produktů a služeb. To vše znamená, že počet klientů neustále roste - najdeme mezi nimi rybáře a lovce, zahrádkáře i majitele agroturistických center. Nedávno jsme se také zaměřili na Slow Food  pro milovníky amerického grilování. Borniak je pro všechny, kteří si cení zdravého jídla a domácích metod výroby potravin.

Materiál bukové dřevo
Rozměr 14 cm
Záruka 2
Značka Borniak