SUNCRAFT Senzo Classic Damascus nůž Chef - GYUTO (240mm)
  • Doprava zdarma
Šéfkuchařské nože

SUNCRAFT Senzo Classic Damascus nůž Chef - GYUTO (240mm)

Kód: SZ-06

Nůž Chef - GYUTO (240mm) Suncraft Senzo Classic Damascus vg-10   Překrásný všeobecně použitelný nůž z damascénské oceli s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Damaškový nůž Chef (Gyuto) 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře odolné proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti 60-61 HRC. Jádro je vloženo mezi 16 vrstev měkké nerezové damascénské oceli z každé strany, která zajišťuje mimořádnou pevnost, odolnost a houževnatost. Nože jsou o něco těžší než standardní japonské nože. Přidaná hmotnost je výsledkem kování čepeli za studena. Obvyklá síla polotovaru před lisováním je 4 mm. Tímto procesem, který se nazývá Tsuchime ( kladívkový povrch ) získává nůž nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Čepel nože je oddělena od rukojeti z tvrdého dřeva tenkým červeným tepelně odolným kroužkem, který umožňuje oceli a dřevu se bezpečně rozpínat, smršťovat i při extrémních podmínkách. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál nebude korodovat, oxidovat, nebo se v průběhu času stane měkčím a křehčím. Tento materiál nepotřebuje prakticky žádnou údržbu na rozdíl od tradičních materiálů jako je dřevo.  Kvalitní nůž z damascénské oceli, nikdy neumývejte v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo. . Vyrobeno v Japonsku

celý popis

E-shop: 3 dny
5 699 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Nůž Chef - GYUTO (240mm) Suncraft Senzo Classic Damascus vg-10
  Překrásný všeobecně použitelný nůž z damascénské oceli s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů.

Damaškový nůž Chef (Gyuto) 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře odolné proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti 60-61 HRC. Jádro je vloženo mezi 16 vrstev měkké nerezové damascénské oceli z každé strany, která zajišťuje mimořádnou pevnost, odolnost a houževnatost. Nože jsou o něco těžší než standardní japonské nože. Přidaná hmotnost je výsledkem kování čepeli za studena. Obvyklá síla polotovaru před lisováním je 4 mm. Tímto procesem, který se nazývá Tsuchime ( kladívkový povrch ) získává nůž nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

Čepel nože je oddělena od rukojeti z tvrdého dřeva tenkým červeným tepelně odolným kroužkem, který umožňuje oceli a dřevu se bezpečně rozpínat, smršťovat i při extrémních podmínkách. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál nebude korodovat, oxidovat, nebo se v průběhu času stane měkčím a křehčím. Tento materiál nepotřebuje prakticky žádnou údržbu na rozdíl od tradičních materiálů jako je dřevo.
  Kvalitní nůž z damascénské oceli, nikdy neumývejte v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo. . Vyrobeno v Japonsku

Čepel VG-10
Délka čepele 240 mm
Provedení damascus
Záruka 2
Značka Suncraft
Střenka PAKAWOOD
Délka nože 375 mm