Udírna BORNIAK BBDS-150 Simple
Udírny Borniak

Udírna BORNIAK BBDS-150 Simple

Kód: BBDS-150S

NAVÍC k tomuto produktu zdarma:    10l štěpky + koření + ochlazovač (adaptér) studeného kouře + propojovací potrubí

Digitální elektrická udírna s vylepšenou izolací a s vyšším výkonem topné spirály pro dosažení vyšších teplot. Vhodná na BBQ uzení, klasické uzení nebo douzování, udit lze sýry, ryby, klasické uzeniny, nebo lze udírnu použít pro rychlé barbecue uzení při vyšších teplotách. NOVÁ ŘADA 2021 s novým digitálním displejem, se zásuvkou pro možnost připojení vysoušeče a s ochlazovačem - adaptérem studeného kouře a propojovacím potrubím. Udírna je zahřívána topným tělesem uvnitř udírny, které chrání odkapový plech, kouř dodává automatický generátor kouře se šnekovým podavačem pilin, nastavení teploty v udírně je pomocí termostatu s digitálním ukazatelem teploty - automaticky udržuje nastavenou teplotu v udírně. Automatický generátor kouře je třeba pro zachování čistoty v udírně (spálené piliny nejsou v prostoru udírny) a z důvodu bezpečného provozu (zahoření tuku a pilin) používat výhradně s ochlazovačem - adaptérem studeného kouře, který se umístí na nižší polohu než je udírna a s udírnou se propojí přiloženým flexibilním potrubím. Díky této kombinaci se dosáhne vysoké čistoty kouře pro uzení a nemůže dojít k vzplanutí v udírně. Automatický generátor kouře na dřevěnou štěpku plynule dodává kouř do udírny. Pro tvorbu kouře se používají přírodní dřevěné piliny z několika různých druhů dřeva a jejich použitím a případnou kombinací můžete ovlivnit výslednou chuť uzenin.  Nejlepších výsledků uzení dosáhnete používáním originální štěpky, které je též v naší nabídce.Tato udírenská štěpka nemá nečistoty a má vhodnou granulaci. Jeden zásyp stačí na 4 - 6 tvoření čistého a nepřerušeného kouře. Udírna je dvouplášťová, vnitřek je vyrobený z nerezových materiálů, které jsou vhodné ke kontaktu s potravinami. Udírna je izolovaná, mezi vnější a vnitřní stěnou je použita polyuretanová izolace.  Tento model umožňuje uzení do 20 kilogramů výrobku. Součásti balení udírny je :Generátor kouře, ochlazovač - adaptér studeného kouře, propojovacé flexibilní (roztažitelné) potrubí, štěpka 5 x 2 litry, tyčky na zavěšení 3 ks, odkapávací plech 1 ks, regulovatelné nožky 4 ks, miska nerezová 2 ks, komínek s klapkou 1ks, rošty do udírny 1 ks,  háčky typu S 5 ks, háčky dvojité 5 ks, Dřevěná štěpka 5x 2 litry. Generátor kouře se musí vždy používat zásadně s ochlazovačem - adaptérem studeného kouře, který je propojen hliníkovou trubicí s udírnou. Generátor kouře nepoužívejte bez adaptéru. Pokud generátor kouře připojíte na přímo do udírny, může dojít ke vzplanutí štěpky a zapálení udírny ! Při vznícení udírny nebude brán zřetel na reklamaci udírny, jedná se chybu použití a špatnou údržbu ze strany zákazníka.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Digitální elektrická udírna s vylepšenou izolací a s vyšším výkonem topné spirály pro dosažení vyšších teplot. Vhodná na BBQ uzení, klasické uzení nebo douzování, udit lze sýry, ryby, klasické uzeniny, nebo lze udírnu použít pro rychlé barbecue uzení při vyšších teplotách. NOVÁ ŘADA 2021 s novým digitálním displejem, se zásuvkou pro možnost připojení vysoušeče a s ochlazovačem - adaptérem studeného kouře a propojovacím potrubím. Udírna je zahřívána topným tělesem uvnitř udírny, které chrání odkapový plech, kouř dodává automatický generátor kouře se šnekovým podavačem pilin, nastavení teploty v udírně je pomocí termostatu s digitálním ukazatelem teploty - automaticky udržuje nastavenou teplotu v udírně. Automatický generátor kouře je třeba pro zachování čistoty v udírně (spálené piliny nejsou v prostoru udírny) a z důvodu bezpečného provozu (zahoření tuku a pilin) používat výhradně s ochlazovačem - adaptérem studeného kouře, který se umístí na nižší polohu než je udírna a s udírnou se propojí přiloženým flexibilním potrubím. Díky této kombinaci se dosáhne vysoké čistoty kouře pro uzení a nemůže dojít k vzplanutí v udírně. Automatický generátor kouře na dřevěnou štěpku plynule dodává kouř do udírny. Pro tvorbu kouře se používají přírodní dřevěné piliny z několika různých druhů dřeva a jejich použitím a případnou kombinací můžete ovlivnit výslednou chuť uzenin.  Nejlepších výsledků uzení dosáhnete používáním originální štěpky, které je též v naší nabídce.Tato udírenská štěpka nemá nečistoty a má vhodnou granulaci. Jeden zásyp stačí na 4 - 6 tvoření čistého a nepřerušeného kouře. Udírna je dvouplášťová, vnitřek je vyrobený z nerezových materiálů, které jsou vhodné ke kontaktu s potravinami. Udírna je izolovaná, mezi vnější a vnitřní stěnou je použita polyuretanová izolace.  Tento model umožňuje uzení do 20 kilogramů výrobku. Součásti balení udírny je :
Generátor kouře, ochlazovač - adaptér studeného kouře, propojovacé flexibilní (roztažitelné) potrubí, štěpka 5 x 2 litry, tyčky na zavěšení 3 ks, odkapávací plech 1 ks, regulovatelné nožky 4 ks, miska nerezová 2 ks, komínek s klapkou 1ks, rošty do udírny 1 ks,  háčky typu S 5 ks, háčky dvojité 5 ks, Dřevěná štěpka 5x 2 litry. Generátor kouře se musí vždy používat zásadně s ochlazovačem - adaptérem studeného kouře, který je propojen hliníkovou trubicí s udírnou. Generátor kouře nepoužívejte bez adaptéru. Pokud generátor kouře připojíte na přímo do udírny, může dojít ke vzplanutí štěpky a zapálení udírny ! Při vznícení udírny nebude brán zřetel na reklamaci udírny, jedná se chybu použití a špatnou údržbu ze strany zákazníka.

Borniak

Polský výrobce vysoce kvalitních domácích udíren s důmyslným kontinuélním vývinem kouře.
V průběhu let Borniak prošel dlouhou cestou - od malé řemeslné dílny k modernímu podniku, který je v současné době lídrem v prodeji a distribuci zařízení pro uzení potravin.
Firma vždy říkala, že co se týče chuti a zdraví, tradiční metody uzení potravin jsou bezkonkurenční, což neznamená, že samotná zařízení nelze vylepšit - v této oblasti má firma úspěchy. Neustále usiluje o dokonalost, rozšiřuje nabídku a zlepšujeme kvalitu produktů a služeb. To vše znamená, že počet klientů neustále roste - najdeme mezi nimi rybáře a lovce, zahrádkáře i majitele agroturistických center. Nedávno jsme se také zaměřili na Slow Food  pro milovníky amerického grilování. Borniak je pro všechny, kteří si cení zdravého jídla a domácích metod výroby potravin.

Hmotnost 35 kg
Materiál nerez
Kapacita udírny 20kg uzenin
Napětí 230V
Objem 150 l
Ovládání digitální
Provozní teplota max 150 st C
Rozměr 63 x 52 x 122 cm
Udící komora 53 48 x 99 cm
Výkon 1400W + 115W
Záruka 2
Značka Borniak