Venkovní kuchyně s grilem CROSSRAY+ 2
Venkovní kuchyně Crossray+

Venkovní kuchyně s grilem CROSSRAY+ 2

Kód: TCS2EU30-set

Komfortní grilovací centrum nastavuje nové standardy pro venkovní vaření. Velká pracovní plocha a dostatek úložného prostoru jsou jedny z hlavních rysů této venkovní kuchyně. Varné centrum je doplněno o mycí zónu v podobě boční skříňky se dřezem, zasazeným do desky. Dřez je vybaven vodovodní baterií na studenou vodu, druhá boční skříňka s kamennou deskou nabízí dostatek pracovního místa a další odkládací prostor. Ocelové modulové skříně opatřené elegantním práškovým nástřikem s masivní 60 mm pracovní desku z umělého kamene v šedém odstínu perfektně doplňují gril. Skříňky lze libovolně kombinovat a doplnit o další moduly, například skříňka s chladícím boxem - vinotékou. Jednotlivé moduly jsou osazeny kolečky a výškově nastavitelnými nožičkami.  CROSSRAY+2 je velmi kvalitní a designově zdařilý gril s unikátními infračervenými hořáky. Tato moderní technologie grilování je jedinečná pro minimální tvorbou škodlivých látek. Díky umístění hořáků nedochází ke vzplanutí odkapávajícího tuku a tím nedochází ke tvorbě škodlivých látek při hoření tuku. Technologie Crossray využívá dvou horizontálně umístěných infračervených hořáků s velkým výkonem, které zajišťují zcela rovnoměrný ohřev grilovaných pokrmů. Infračervené teplo prochází grilovaným pokrmem a udržuje jej uvnitř šťavnatým. Infračervené teplo umožňuje grilování s intenzitou dřevěného uhlí s komfortem úsporného grilování na plynovém grilu. To vše bez připalování grilovaných pokrmů, které způsobuje hořící omastek. Grilování na grilu Crossray+ je snadné a zaručuje excelentní výsledky. 2 vysoce výkonné infračervené hořáky Crossray, elektronické zapalování, 2 úrovně grilování - ideální pro rychlé grilování na litinovém grilovacím roštu a pomalé grilování na vrchním ohřívacím roštu, teploměr ve víku, snadno přístupná odkapávací miska. Boční stěny ze slitiny hliníku, přední panel a víko nerezová ocel. Gril Crossray+ je vybaven patentovaným Crossray systém, který využívá infračervené hořáky, umístěné po stranách grilovací vany, nakloněné vzhůru na grilovací plochu. Infračervené hořáky mají mimořádný výkon, lepší než tradiční otevřené hořáky. Infračervené teplo proniká do grilovaného pokrmu a opéká jej zevnitř ven, zatímco otevřený oheň pouze ohřívá okolní vzduch, který grilované jídlo naopak vysušuje. Crossray+ infračervené hořáky jsou rovněž mnohem účinější a opékají rychleji než tradiční hořáky. Tím jídlo připravíte dříve a zároveň spotřebujete méně plynu. Jelikož hořáky nejsou přímo pod grilovací plochou, tuk a šťávy z grilovaných pokrmů odtékají pryč. Snižuje se tak zároveň množství kouře. Odpadá riziko samovolného vznícení, které vede k nežádoucímu připálení grilovaného pokrmu z vnější strany, zatímco uvnitř je jídlo nedopečené.  Kuchyňská sestava obsahuje: 1 x plynový vestavný gril CROSSRAY+ 2, 1 x skříňka pod grilem, 1 x boční modulová skříňka s pracovní kamennou deskou, 1 x boční modulová skříňka s pracovní kamennou deskou a dřezem.  Ke grilu lze dokoupit otočný rožeň, obal a litinový tál.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Komfortní grilovací centrum nastavuje nové standardy pro venkovní vaření. Velká pracovní plocha a dostatek úložného prostoru jsou jedny z hlavních rysů této venkovní kuchyně. Varné centrum je doplněno o mycí zónu v podobě boční skříňky se dřezem, zasazeným do desky. Dřez je vybaven vodovodní baterií na studenou vodu, druhá boční skříňka s kamennou deskou nabízí dostatek pracovního místa a další odkládací prostor. Ocelové modulové skříně opatřené elegantním práškovým nástřikem s masivní 60 mm pracovní desku z umělého kamene v šedém odstínu perfektně doplňují gril.
Skříňky lze libovolně kombinovat a doplnit o další moduly, například skříňka s chladícím boxem - vinotékou. Jednotlivé moduly jsou osazeny kolečky a výškově nastavitelnými nožičkami.
 CROSSRAY+2 je velmi kvalitní a designově zdařilý gril s unikátními infračervenými hořáky. Tato moderní technologie grilování je jedinečná pro minimální tvorbou škodlivých látek. Díky umístění hořáků nedochází ke vzplanutí odkapávajícího tuku a tím nedochází ke tvorbě škodlivých látek při hoření tuku. Technologie Crossray využívá dvou horizontálně umístěných infračervených hořáků s velkým výkonem, které zajišťují zcela rovnoměrný ohřev grilovaných pokrmů. Infračervené teplo prochází grilovaným pokrmem a udržuje jej uvnitř šťavnatým. Infračervené teplo umožňuje grilování s intenzitou dřevěného uhlí s komfortem úsporného grilování na plynovém grilu. To vše bez připalování grilovaných pokrmů, které způsobuje hořící omastek. Grilování na grilu Crossray+ je snadné a zaručuje excelentní výsledky. 2 vysoce výkonné infračervené hořáky Crossray, elektronické zapalování, 2 úrovně grilování - ideální pro rychlé grilování na litinovém grilovacím roštu a pomalé grilování na vrchním ohřívacím roštu, teploměr ve víku, snadno přístupná odkapávací miska. Boční stěny ze slitiny hliníku, přední panel a víko nerezová ocel. Gril Crossray+ je vybaven patentovaným Crossray systém, který využívá infračervené hořáky, umístěné po stranách grilovací vany, nakloněné vzhůru na grilovací plochu. Infračervené hořáky mají mimořádný výkon, lepší než tradiční otevřené hořáky. Infračervené teplo proniká do grilovaného pokrmu a opéká jej zevnitř ven, zatímco otevřený oheň pouze ohřívá okolní vzduch, který grilované jídlo naopak vysušuje. Crossray+ infračervené hořáky jsou rovněž mnohem účinější a opékají rychleji než tradiční hořáky. Tím jídlo připravíte dříve a zároveň spotřebujete méně plynu. Jelikož hořáky nejsou přímo pod grilovací plochou, tuk a šťávy z grilovaných pokrmů odtékají pryč. Snižuje se tak zároveň množství kouře. Odpadá riziko samovolného vznícení, které vede k nežádoucímu připálení grilovaného pokrmu z vnější strany, zatímco uvnitř je jídlo nedopečené. 
Kuchyňská sestava obsahuje: 1 x plynový vestavný gril CROSSRAY+ 2, 1 x skříňka pod grilem, 1 x boční modulová skříňka s pracovní kamennou deskou, 1 x boční modulová skříňka s pracovní kamennou deskou a dřezem.
  Ke grilu lze dokoupit otočný rožeň, obal a litinový tál.

Heatstrip

První tepelné zářiče HEATSTRIP byly v Austrálii představeny v roce 2004, když designerský tým spol. Thermofilm Australia přišel s novou generací moderního sálavého vytápění. První model tepelného zářiče byl určen pro interiérové aplikace a obratem si získal renomé zejména ve školách a komerčních budovách napříč Autrálií a Novým Zélandem. Logicky následoval vývoj zářičů pro venkovní použití. Vyrobit venkovní topidlo s vyšší provozní teplotou byla velká výzva a tisíce hodin vývoje a testování vyústily ve vyprojektování unikátních topidel ve vyjímečném a revolučním designu.

Barva nerezová ocel/černá
Grilovací plocha 55,5 x 40,5 cm
Grilovací rošt litinový, 2-dílný
Hmotnost gril 38 kg, celkem 180 kg
Palivo PB lahve
Počet hořáků 2x infračervený keramický
Rozměry (š x h x v) 244 x 61,5 x 90,5 cm
Výkon 6,2 kW (2 x 3,1)
Zapalování elektronické
Záruka 2
Značka Crossray+
Součástí grilu montážní konzole a připojovací sada