Venkovní kuchyně GrandHall Stone Island Elite G4, 222cm
  • Doprava zdarma
Venkovní kuchyně GrandHall

Venkovní kuchyně GrandHall Stone Island Elite G4, 222cm

Kód: G222EG43NS

Velmi kvalitní a designově dokonalé venkovní grilovací centrum s dostatkem úložného prostoru pro maximální komfort při přípravě jídel na zahradě nebo terase. Tato venkovní kuchyně představuje to nejlepší z nabídky australského výrobce grilů GrandHall. Venkovní kuchyně je vybavena grilem Elite G4 (nebo Pro Elite G4, cena 131.000,-Kč). Výsledná cena kuchyně je závislá na zvoleném typu grilu. Gril je spolu se dřezem a bočním vařičem vestavěn do pracovní desky ze slinutého kamene. Vše je pak obloženo umělým kamenem v černošedé barvě. Velmi dobře vybavené grilovací centrum obsahuje prvotřídní plynový gril s velkou grilovací plochou v exkluzivním designu pro opravdu náročné milovníky grilování. Grilovací kuchyně Grandhall disponuje velkým výkonem, o který se postarají čtyři hlavní nerezové hořáky, zadní zadní infračervený keramický hořák pro pomalé opékání na otočném rožni (Rotisserie - není součástí dodávky grilu) a vše doplňuje boční hořák, zapuštěný do pracovní desky. Užitnou hodnotu venkovní grilovací kuchyně zvyšuje vestavný dřez s baterií na studenou vodu, která učiní z grilovacího centra samostatnou a nezávislou kuchyni. Ve dřezu s přívodem studené vody lze umývat potraviny pro grilování, zbytky odkládáte do koše, který umístíte do skříňky. Ve skříňce pod dřezem je plastový odpadkový koš. Mnoho úložného prostoru - grilovací příslušenství, bbq omáčky a koření s čistícími prostředky snadno uložíte do vysouvací zásuvky pod grilem. Za dvířky v pravé části venkovní kuchyně je prostor pro umístění plynové láhve. Pozor - gril lze přestavět na zemní plyn. Špičkový nerezový vestavný gril s podstavnou skříňkou. Gril je osazen čtyřmi nerezovými trubkovými hořáky a zadním infra hořákem pro použití s při rožnění, elektronické zapalování hořáků. Výkon hořáků 16,8 + 3,2 kW. Nerezové víko je opatřeno přehledným teploměrem. Hlavní grilovací plocha 80 x 45cm je rozdělena na nerezový rošt a porcelánem smaltovaný plný tál. Rošt je ze tří dílů a zaujímá 3/4 grilovací plochy, tál pak 1/4 plochy. Nad hlavním roštem je umístěn přídavný tepelný rošt pro grilování při nižší teplotě.    Upozornění: Aby šlo otevřít víko grilu a nenarazilo přitom na zadní stěnu za grilem, musí stát celá jednotka cca 10-15 cm od zdi. Výrobce primárně počítá s umístěním celé sestavy do prostoru. Kamenem je obložena i zadní část grilovací kuchyně. Skvěle se tak stane funkční dominantou terasy, zahrady nebo restaurační zahrádky.

celý popis

E-shop: do 14 dnů
113 160 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Velmi kvalitní a designově dokonalé venkovní grilovací centrum s dostatkem úložného prostoru pro maximální komfort při přípravě jídel na zahradě nebo terase. Tato venkovní kuchyně představuje to nejlepší z nabídky australského výrobce grilů GrandHall.
Venkovní kuchyně je vybavena grilem Elite G4 (nebo Pro Elite G4, cena 131.000,-Kč). Výsledná cena kuchyně je závislá na zvoleném typu grilu. Gril je spolu se dřezem a bočním vařičem vestavěn do pracovní desky ze slinutého kamene. Vše je pak obloženo umělým kamenem v černošedé barvě. Velmi dobře vybavené grilovací centrum obsahuje prvotřídní plynový gril s velkou grilovací plochou v exkluzivním designu pro opravdu náročné milovníky grilování. Grilovací kuchyně Grandhall disponuje velkým výkonem, o který se postarají čtyři hlavní nerezové hořáky, zadní zadní infračervený keramický hořák pro pomalé opékání na otočném rožni (Rotisserie - není součástí dodávky grilu) a vše doplňuje boční hořák, zapuštěný do pracovní desky. Užitnou hodnotu venkovní grilovací kuchyně zvyšuje vestavný dřez s baterií na studenou vodu, která učiní z grilovacího centra samostatnou a nezávislou kuchyni. Ve dřezu s přívodem studené vody lze umývat potraviny pro grilování, zbytky odkládáte do koše, který umístíte do skříňky. Ve skříňce pod dřezem je plastový odpadkový koš. Mnoho úložného prostoru - grilovací příslušenství, bbq omáčky a koření s čistícími prostředky snadno uložíte do vysouvací zásuvky pod grilem. Za dvířky v pravé části venkovní kuchyně je prostor pro umístění plynové láhve. Pozor - gril lze přestavět na zemní plyn.

Špičkový nerezový vestavný gril s podstavnou skříňkou. Gril je osazen čtyřmi nerezovými trubkovými hořáky a zadním infra hořákem pro použití s při rožnění, elektronické zapalování hořáků. Výkon hořáků 16,8 + 3,2 kW. Nerezové víko je opatřeno přehledným teploměrem. Hlavní grilovací plocha 80 x 45cm je rozdělena na nerezový rošt a porcelánem smaltovaný plný tál. Rošt je ze tří dílů a zaujímá 3/4 grilovací plochy, tál pak 1/4 plochy. Nad hlavním roštem je umístěn přídavný tepelný rošt pro grilování při nižší teplotě.
  
Upozornění: Aby šlo otevřít víko grilu a nenarazilo přitom na zadní stěnu za grilem, musí stát celá jednotka cca 10-15 cm od zdi. Výrobce primárně počítá s umístěním celé sestavy do prostoru. Kamenem je obložena i zadní část grilovací kuchyně. Skvěle se tak stane funkční dominantou terasy, zahrady nebo restaurační zahrádky.

GrandHall

GrandHall australská společnost je jedním z nejstarších a největších výrobců zahradních grilů a kuchyní mimo Severní Ameriku. Jejich produkty jsou známy vysokou kvalitou, inovacemi a novými technologiemi a také unikátním designem.  GrandHall dlouhodobě spolupracuje s Porsche Design Studio, které stojí za designovými skvosty prémiových řad, které kromě designu , vynikají svojí funkčností. Společnost rovněž dlouhodobě spolupracovala se známým australským šéfkuchařem Neilem Perrym. Grily GrandHall nenabízí pouze jedinečný vzhled, ale rovněž i dokonalou technologii. GrandHall je držitelem řady mezinárodních ocenění.

Grilovací plocha 80 x 45 cm
Grilovací rošt 3x nerezový rošt a litinový tál
Hmotnost 185 kg
Počet hořáků 4x trubkový nerezový + zadní infra + vařič
Hořák v boční poličce kruhový vařič s víkem
Rozměry (š x h x v) 222 x 60 x 122 cm
Výkon 17,2 + 4,3 + 4,4 kW
Zapalování elektronické
Záruka 2
Značka GrandHall