Wanders

Wanders fires & stoves vyrábí kamna již více než 40 let a během této doby získal bohaté znalosti a zkušenosti, aby zajistil, že jeho kamna jsou snadno ovladatelná a zároveň té nejvyšší kvality. Od návrhu až po montáž, to vše probíhá v naší vlastní továrně v Netterdenu, kde se používají jen ty nejlepší materiály.
Výběrem od Wanders fires & stoves budete mít kamna šetrné k životnímu prostředí, které dokonale splňují přísné německé a evropské normy. Všechna naše krbová kamna mají vysoký výkon a nízké emise CO2 a navíc pomocí spalování kouřových plynů zajišťují vysokou účinnost a lepší spalování.
Wanders začal v roce 1968 jako kovozpracující továrna. Brzy ovšem přišla specializace v oblasti výroby krbů a kamen. Nyní, po více než čtyřiceti lety je Wanders fires & stoves moderně vybavená firma se 40-ti zaměstnanci a rostoucím podílu na tuzemském i zahraničním trhu. Výzkumu a vývoji byla dána vždy vysoká priorita. Z tohoto důvodu má Wanders rozsáhlý program “high-tech“ kamen a krbů, které všechny splňují nejvyšší mezinárodní standardy kvality.