4000 brusný kámen, NANIWA NW-4000Ce
Brusné kameny

4000 brusný kámen, NANIWA NW-4000Ce

Kód: NW-4000Ce

Značka NANIWA je tradiční japonský výrobce brusných kamenů pro široké průmyslové i domácí použití s více než šedesátiletou historií výroby. Vysoká úroveň kvality produktů NANIWA znají všichni, kdo chtějí dobře brousit své nástroje. V současné době je v nabídce pět různých typů kamenů Naniwa. Naniwa Multi Stones - jsou relativně měkké. Z tohoto důvodu je nejprve ponořte do vody. Po několika minutách, kdy již absorbovali dostatek vody, jsou připraveny k použití. Naniwa Multi Stones mají dvě brousící plochy s různými hrubostmi povrchu. Je to praktické, protože budete mít vše, co potřebujete, s jedním brusným kamenem! Výběr této kolekce je tedy také úsporným hlediskem. Jsou to skvělé kameny a vcelku dostupné. Kolekce Multi je nástupcem kolekce Combination. Naniwa Profesional - jedny z nejtvrdších japonských vodních kamenů. Jejich opotřebení je minimální, můžete je používat po mnoho let. Abyste je mohli začít používat, stačí je na krátkou chvíli namočit. Naniwa Professional je nástupcem známé řady Chosera. Naniwa Super Stones - stejně jako řada Professional jsou velmi tvrdé. Před použitím je stačí pouze na několik minut namočit. Tyto kameny jsou tenčí a opotřebovávají se o něco rychleji než kameny řady Professional. Naniwa Diamond Stones - jsou ve srovnání s jinými kolekcemi vylepšeny brusnou vrstvou potaženou diamantem. Díky tomu jsou tvrdší než ostatní kameny. Diamantové kameny jsou skvělé pro ostření tvrdých druhů ocelí. Skládají se z hliníkového bloku s vrstvou diamantových zrn nahoře. Jako pojivo používá Naniwa pryskyřici dokonale sladěnou s velikostí zrna brusného kamene. kvalitní brusný kámen NANIWA pro leštění finishing brusivo – bílý oxid hlinitý pojivo - magnezium vysoce efektivní ostření zrnitost brusného kamene JIS: 4000 velmi vysoká tvrdost a pomalé opotřebení brusného kamene velmi rychlý leštící efekt rozměr brusného kamene: 175x55x15mm, váha 450g vhodný pro broušení uhlíkových i nerezových ocelí brusný kámen lze použit i s olejem (nedoporučujeme)brusný kámen vhodný k broušení všech ostří s vyjímkou keramických nožů. Je možné ostřit nářadí na opracování dřeva a zahradnické vybavení

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Značka NANIWA je tradiční japonský výrobce brusných kamenů pro široké průmyslové i domácí použití s více než šedesátiletou historií výroby. Vysoká úroveň kvality produktů NANIWA znají všichni, kdo chtějí dobře brousit své nástroje. V současné době je v nabídce pět různých typů kamenů Naniwa.
Naniwa Multi Stones - jsou relativně měkké. Z tohoto důvodu je nejprve ponořte do vody. Po několika minutách, kdy již absorbovali dostatek vody, jsou připraveny k použití. Naniwa Multi Stones mají dvě brousící plochy s různými hrubostmi povrchu. Je to praktické, protože budete mít vše, co potřebujete, s jedním brusným kamenem! Výběr této kolekce je tedy také úsporným hlediskem. Jsou to skvělé kameny a vcelku dostupné. Kolekce Multi je nástupcem kolekce Combination.
Naniwa Profesional - jedny z nejtvrdších japonských vodních kamenů. Jejich opotřebení je minimální, můžete je používat po mnoho let. Abyste je mohli začít používat, stačí je na krátkou chvíli namočit. Naniwa Professional je nástupcem známé řady Chosera.
Naniwa Super Stones - stejně jako řada Professional jsou velmi tvrdé. Před použitím je stačí pouze na několik minut namočit. Tyto kameny jsou tenčí a opotřebovávají se o něco rychleji než kameny řady Professional.
Naniwa Diamond Stones - jsou ve srovnání s jinými kolekcemi vylepšeny brusnou vrstvou potaženou diamantem. Díky tomu jsou tvrdší než ostatní kameny. Diamantové kameny jsou skvělé pro ostření tvrdých druhů ocelí. Skládají se z hliníkového bloku s vrstvou diamantových zrn nahoře. Jako pojivo používá Naniwa pryskyřici dokonale sladěnou s velikostí zrna brusného kamene.

kvalitní brusný kámen NANIWA pro leštění finishing
brusivo – bílý oxid hlinitý
pojivo - magnezium
vysoce efektivní ostření
zrnitost brusného kamene JIS: 4000 velmi vysoká tvrdost a pomalé opotřebení brusného kamene
velmi rychlý leštící efekt
rozměr brusného kamene: 175x55x15mm, váha 450g
vhodný pro broušení uhlíkových i nerezových ocelí
brusný kámen lze použit i s olejem (nedoporučujeme)
brusný kámen vhodný k broušení všech ostří s vyjímkou keramických nožů. Je možné ostřit nářadí na opracování dřeva a zahradnické vybavení

Záruka 2
Značka NANIWA