BROWIN kovová elektrická udírna s generátorem kouře
Elektrické udírny s dymboxem

BROWIN kovová elektrická udírna s generátorem kouře

Kód: BRW-330261

Malá plechová udírna s elektrickým topným tělesem s termostatem pro nastavení teploty v udírně a generátorem kouře (typ dymbox) se vzduchovacím čerpadlem pro vývin kouře a plynulé proudění kouře do udící komory. Udírna vhodná pro různé postupy uzení - možnost uzení pomocí studené metody díky generátoru kouře a teplého a horkého uzení díky vysoce výkonnému ohřívači - topné spirály s termostatem. Udírnu lze použít odhoříváním dřevěné štěpky umístěné v misce, která je položena v držáku nad topnou spirálou, nebo s nainstalovaným generátorem kouře na boku udírny, což je efektivní proces - generátor kouře umožňuje uzení po dobu několika hodin na jednu náplň dřevěných štěpků.  Kompletní sada - v sadě je obsaženo vše, co potřebujete k procesu uzení: elektrická udírna s plnou výbavou s topnou spirálou a termostatem, generátor kouře se vzduchovacím čerpadlem. Snadná instalace a použití - jednoduché připevnění generátoru kouře k udírně. Všechny prvky potřebné k montáži jsou součástí sady spolu s návodem k použití. Výkon topného tělesa 1600 W, napětí 230V, termostatem nastavitelná teplota uzení. Kontrolní teploměr ve dveřích. Udírna je vybavena třemi rošty, odkapovou vanou, miskou na dřevěnou štěpku (pro použití bez generátoru kouře) a třemi háčky na maso.  Vnější rozměry udírny: 50 x 35 x 71 cm  

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Malá plechová udírna s elektrickým topným tělesem s termostatem pro nastavení teploty v udírně a generátorem kouře (typ dymbox) se vzduchovacím čerpadlem pro vývin kouře a plynulé proudění kouře do udící komory. Udírna vhodná pro různé postupy uzení - možnost uzení pomocí studené metody díky generátoru kouře a teplého a horkého uzení díky vysoce výkonnému ohřívači - topné spirály s termostatem. Udírnu lze použít odhoříváním dřevěné štěpky umístěné v misce, která je položena v držáku nad topnou spirálou, nebo s nainstalovaným generátorem kouře na boku udírny, což je efektivní proces - generátor kouře umožňuje uzení po dobu několika hodin na jednu náplň dřevěných štěpků.
 Kompletní sada - v sadě je obsaženo vše, co potřebujete k procesu uzení: elektrická udírna s plnou výbavou s topnou spirálou a termostatem, generátor kouře se vzduchovacím čerpadlem.
Snadná instalace a použití - jednoduché připevnění generátoru kouře k udírně. Všechny prvky potřebné k montáži jsou součástí sady spolu s návodem k použití.
Výkon topného tělesa 1600 W, napětí 230V, termostatem nastavitelná teplota uzení. Kontrolní teploměr ve dveřích.
Udírna je vybavena třemi rošty, odkapovou vanou, miskou na dřevěnou štěpku (pro použití bez generátoru kouře) a třemi háčky na maso. 
Vnější rozměry udírny: 50 x 35 x 71 cm
 

Hmotnost 14 kg
Materiál ocel, nerezová ocel
Kapacita udírny cca 8 kg uzenin
Napětí 230 V
Ovládání termostat
Rozměr udírna: 50 x 35 x 71 cm
Udící komora 45 x 28 x 40 cm
Výkon topná spirála 1600 W
Záruka 2
Značka Browin
Objem udící komory cca 50 l