BROWIN teploměr vpichovací na uzení, pečení, vaření 0-120°C
Nářadí a teploměry

BROWIN teploměr vpichovací na uzení, pečení, vaření 0-120°C

Kód: BRW-100600

 Kuchyňský teploměr na pečení, uzení a vaření masa. Jeho pevná nerezová konstrukce a plastový kryt chránící jej před nečistotami a poškozením vám umožní užívat si jeho funkčnost po dlouhou dobu. Intuitivní grafická stupnice na teploměru umožňuje měřit od 0 do 120 stupňů, ale také určit ideální teplotu pro pečení masa v závislosti na jeho druhu. Kresby zvířat na stupnici vám řeknou, při jakých teplotách je nejlepší připravovat drůbež, vepřové, telecí, jehněčí a hovězí maso. Pro správné měření teploty stačí zapíchnout sondu teploměru do připraveného pokrmu (masa). Tepelné čidlo je umístěno mezi 0,5 cm a 1 cm od začátku špejle, proto se vyplatí zajistit, aby byl teploměr správně zasunut do připravovaného pokrmu.Teploměr lze využít i k měření teploty v udírně (otvorem ve stěně udírny). 

celý popis

E-shop: do 30 dnů
119 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

 Kuchyňský teploměr na pečení, uzení a vaření masa. Jeho pevná nerezová konstrukce a plastový kryt chránící jej před nečistotami a poškozením vám umožní užívat si jeho funkčnost po dlouhou dobu. Intuitivní grafická stupnice na teploměru umožňuje měřit od 0 do 120 stupňů, ale také určit ideální teplotu pro pečení masa v závislosti na jeho druhu. Kresby zvířat na stupnici vám řeknou, při jakých teplotách je nejlepší připravovat drůbež, vepřové, telecí, jehněčí a hovězí maso.
Pro správné měření teploty stačí zapíchnout sondu teploměru do připraveného pokrmu (masa). Tepelné čidlo je umístěno mezi 0,5 cm a 1 cm od začátku špejle, proto se vyplatí zajistit, aby byl teploměr správně zasunut do připravovaného pokrmu.
Teploměr lze využít i k měření teploty v udírně (otvorem ve stěně udírny). 

Materiál nerezový dřík
Záruka 2
Značka Browin