Brusný systém TAIDEA YOYAL outdoor multi - nůžky, nože, háčky na ryby
Brousky

Brusný systém TAIDEA YOYAL outdoor multi - nůžky, nože, háčky na ryby

Kód: TY1406

Tento brousek je určen pro snadné broušení ve ztížených podmínkách. S tímto brouskem od TAIDEA nabrousíte i zubaté ostří ! Pouzdro je vyrobeno z odolného ABS plastu s jasně viditelnou oranžovou barvou. Díky nízké hmotnosti a kompaktním rozměrům zabírá při složení velmi malý prostor. Diamantový ostřič Diamantový ostřič lze použít buď na sucho, nebo lze jako ostřící mazivo použít vodu, či olej. Vytáhněte z brousku diamantový ostřič. Pojistka musí slyšitelně zapadnout. Čepel nože umístěte na konec kamene v požadovaném úhlu a několikrát po něm přejeďte přec celou délku čepele pod požadovaným úhlem. Tento postup opakujte i z druhé strany čepele dokud nedosáhnete požadovaného ostří. Keramický ostřič Otevřete plastovou krytku a vyjměte opatrně keramické tyčinky.Vyberte potřebnou ostřící plochu a umístěte šikmo je do otvorů ve hřbetu brousiče Čepel nože přiložte na levé vnitřní straně tyče asi 1cm od horní části kamene. Čepel nože je ostřím k zemi a svírá s ní 90° úhel. Čepel táhněte dolů od zadní části po špičku, Tlakem o keramickou tyčku dochází k broušení. Opakujte cca 8-10 tahů. Totéž opakujte na pravé straně nože s druhou tyčkou. Opakujte uvedené kroky dokud nebude nůž dostatečně ostrý. Karbidový ostřič Položte ostřič na rovnou plochu a jednou rukou ho pevně držte, přičemž prsty si chraňte za hranou brousiče.Vložte čepel nože mezi plátky brousku. Nůž musí držet se zemí úhel 90°. Protáhněte čepel plátky brousiče směrem k sobě, přičemž u špičky lehce nůž přizvedněte. Tento krok opakujte 3-4krát, dokud nedosáhnete požadovaného ostří.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Tento brousek je určen pro snadné broušení ve ztížených podmínkách. S tímto brouskem od TAIDEA nabrousíte i zubaté ostří ! Pouzdro je vyrobeno z odolného ABS plastu s jasně viditelnou oranžovou barvou. Díky nízké hmotnosti a kompaktním rozměrům zabírá při složení velmi malý prostor.
Diamantový ostřič
Diamantový ostřič lze použít buď na sucho, nebo lze jako ostřící mazivo použít vodu, či olej. Vytáhněte z brousku diamantový ostřič. Pojistka musí slyšitelně zapadnout.
Čepel nože umístěte na konec kamene v požadovaném úhlu a několikrát po něm přejeďte přec celou délku čepele pod požadovaným úhlem. Tento postup opakujte i z druhé strany čepele dokud nedosáhnete požadovaného ostří.
Keramický ostřič
Otevřete plastovou krytku a vyjměte opatrně keramické tyčinky.Vyberte potřebnou ostřící plochu a umístěte šikmo je do otvorů ve hřbetu brousiče
Čepel nože přiložte na levé vnitřní straně tyče asi 1cm od horní části kamene. Čepel nože je ostřím k zemi a svírá s ní 90° úhel. Čepel táhněte dolů od zadní části po špičku, Tlakem o keramickou tyčku dochází k broušení. Opakujte cca 8-10 tahů. Totéž opakujte na pravé straně nože s druhou tyčkou.
Opakujte uvedené kroky dokud nebude nůž dostatečně ostrý.
Karbidový ostřič
Položte ostřič na rovnou plochu a jednou rukou ho pevně držte, přičemž prsty si chraňte za hranou brousiče.
Vložte čepel nože mezi plátky brousku. Nůž musí držet se zemí úhel 90°. Protáhněte čepel plátky brousiče směrem k sobě, přičemž u špičky lehce nůž přizvedněte. Tento krok opakujte 3-4krát, dokud nedosáhnete požadovaného ostří.

Rozměr 135 x 30 x 42 mm
Záruka 2
Značka Taidea