COZZE venkovní stůl pro pec na pizzu
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Doplňky pro pizza pece

COZZE venkovní stůl pro pec na pizzu

Kód: Coz90300

Venkovní stůl Cozze pro pece na pizzu je nepostradatelným doplňkem vaší venkovní kuchyně. Získáte perfektní pracovní výšku. Stůl je vybaven 2 elegantními bočními madly se 6 S-háčky z nerezové oceli, které jsou ideální pro zavěšení lopatky na pizzu a prkénka na krájení pizzy. Praktický výsuvný stůl/prkénko z nerezové oceli SS 304 na snadno pojízdných výsuvných kolejničkách. Dno je vyztuženo a pro mobilitu a pohodlí je stůl vybaven 4 snadno ovladatelnými robustními otočnými gumovými kolečky s brzdou. Pod stolem je také prostor pro uložení plynové láhve. Elegantní boční madla: Ø19 mm Velká pevná gumová kolečka: Ø75 mmNosnost 50 kg

celý popis

E-shop: 3 dny
7 990 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Venkovní stůl Cozze pro pece na pizzu je nepostradatelným doplňkem vaší venkovní kuchyně.
Získáte perfektní pracovní výšku.
Stůl je vybaven 2 elegantními bočními madly se 6 S-háčky z nerezové oceli, které jsou ideální pro zavěšení lopatky na pizzu a prkénka na krájení pizzy. Praktický výsuvný stůl/prkénko z nerezové oceli SS 304 na snadno pojízdných výsuvných kolejničkách.
Dno je vyztuženo a pro mobilitu a pohodlí je stůl vybaven 4 snadno ovladatelnými robustními otočnými gumovými kolečky s brzdou.
Pod stolem je také prostor pro uložení plynové láhve. Elegantní boční madla: Ø19 mm
Velká pevná gumová kolečka: Ø75 mm
Nosnost 50 kg

Barva černá - pozinkováno a práškově lakováno
Velikost 77 x 66,5 x 82,5 cm; výsuvný stůl 43×35 cm
Záruka 2
Značka Cozze