Grilovací koření DON MARCOS Karibik
Grilovací koření na ryby

Grilovací koření DON MARCOS Karibik

Kód: 104-004-180

Karibik je Sunshine Reggea na grilu. Mírně kořenitá a ovocná směs čerstvého koření je ideální na ryby, drůbež a mnoho dalšího. Nezáleží na tom, zda na brambory, další zeleninu nebo vepřové maso. Troufněte si to vyzkoušet! S „Caribbean“ od Don Marco můžete dát všem pokrmům karibský „nádech“. Složení: mořská sůl; nerafinovaný třtinový cukr, chilli, kyselina citronová, paprika, zázvor, muškátový oříšek, kari.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Karibik je Sunshine Reggea na grilu. Mírně kořenitá a ovocná směs čerstvého koření je ideální na ryby, drůbež a mnoho dalšího. Nezáleží na tom, zda na brambory, další zeleninu nebo vepřové maso. Troufněte si to vyzkoušet! S „Caribbean“ od Don Marco můžete dát všem pokrmům karibský „nádech“.
 Složení: mořská sůl; nerafinovaný třtinový cukr, chilli, kyselina citronová, paprika, zázvor, muškátový oříšek, kari.

Don Marcos

Don Marcos jsou odzkoušené směsi koření pro nejlepší grilování od nejúspěšnějšího mistra v grilování v Evropě. Podle hesla: Z grilu a pro grill jsou tyto koření vyrobeny bez látek zvyšujících chuť, umělých příchutí nebo jiných nepřírodních přísad. Všechny grilovací koření Don Marco jsou vyráběny podle našeho standardu Green Label s vybranými a vysoce kvalitními ingrediencemi, bez použití umělých přísad, látek zvyšujících chuť a vůni. Certifikováno podle IFS Food Higher Level. A bez triků potravinářského průmyslu. Německý tým Don Marcos se svými kořenícími přípravky získal přes 40 titulů v mistrovských profesionálních soutěžích v různých kategoriích grilování  po celé Evropě.

Značka Don Marcos
Hmotnost v g (objem v ml) 180 g
Jednotková cena za 100 g 143,9 Kč
Záruka 2