Grilovací koření KOSMO'S Q Cow Cover
Grilovací koření na hovězí maso

Grilovací koření KOSMO'S Q Cow Cover

Kód: KQ150153

Toto BBQ koření nejlépe vystihují slova „červená“ a „plná chutí“. Díky specifické chuti chilli papriček, česneku, cibule, cukru a papriky je tahle úžasná marinovací směs královskou cestou k dokonalému zvýraznění chuti červeného masa. Nezáleží na tom, jestli připravujete T-bone steaky, burgery nebo zadní kýtu, koření Cow Cover vám pomůže maximálně vyzdvihnout chuť vašeho hovězího. Naprosto nejlepší BBQ koření na steaky, burgery, fajitas a hrudí. Složení: Sůl, chilli paprička a další koření, cukr, dehydrovaný česnek a cibule, paprika, inosinát disodný a guanylát disodný, přírodní aroma hikorového kouře, kyselina citronová a max. 2 % sójového oleje a oxidu křemičitého přidané jako pomocné látky.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Toto BBQ koření nejlépe vystihují slova „červená“ a „plná chutí“. Díky specifické chuti chilli papriček, česneku, cibule, cukru a papriky je tahle úžasná marinovací směs královskou cestou k dokonalému zvýraznění chuti červeného masa. Nezáleží na tom, jestli připravujete T-bone steaky, burgery nebo zadní kýtu, koření Cow Cover vám pomůže maximálně vyzdvihnout chuť vašeho hovězího.
Naprosto nejlepší BBQ koření na steaky, burgery, fajitas a hrudí.

Složení:

Sůl, chilli paprička a další koření, cukr, dehydrovaný česnek a cibule, paprika, inosinát disodný a guanylát disodný, přírodní aroma hikorového kouře, kyselina citronová a max. 2 % sójového oleje a oxidu křemičitého přidané jako pomocné látky.

KOSMO'S Q

Kosmo's Q distribuují víc než 30 různých výrobků milovníkům grilování a profesionálním kuchařům po celém světě. Sortiment neustále rozšiřují o nové směsi koření, omáčky a injektáže.

Složení Sůl, chilli paprička a další koření, cukr, dehydrovaný česnek a cibule, paprika, inosinát disodný a guanylát disodný, přírodní aroma hikorového kouře, kyselina citronová a max. 2 % sójového oleje a ox
Záruka 2
Země původu USA
Značka Kosmo's
Hmotnost v g (objem v ml) 297 g
Jednotková cena za 100 g 151,2 Kč