Grilovací koření KOSMO'S Q Cow Cover HOT
Grilovací koření na hovězí maso

Grilovací koření KOSMO'S Q Cow Cover HOT

Kód: KQ150206

Nejlepší způsob, jak popsat toto BBQ koření, by byla "červené a bohaté". S výraznou chutí chilli papričky, česneku a cibule, cukru a papriky je tato báječná kombinace koření tím nejlepším způsobem, jak z vašeho červeného masa dostat tu dokonalou chuť. Ve srovnání s podobným BBQ kořením Cow Cover má extra šmrnc, aby se vaše maso dostalo o další stupeň výš. Ať už připravujete T-bone steaky, hamburgery nebo dokonce "londýnské grilované maso" (London Broil), Cow Cover HOT je nejlepší způsob, jak získat z hovězího masa co nejvíce chuti. Složení: Sůl, chilli paprička a další koření, cukr, sušený česnek a cibule, paprika, inosinát disodný a guanylát disodný, přírodní aroma z bílého ořechu, kyselina citronová a přidané ne více než 2 % sójového oleje a oxidu křemičitého.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Nejlepší způsob, jak popsat toto BBQ koření, by byla "červené a bohaté". S výraznou chutí chilli papričky, česneku a cibule, cukru a papriky je tato báječná kombinace koření tím nejlepším způsobem, jak z vašeho červeného masa dostat tu dokonalou chuť. Ve srovnání s podobným BBQ kořením Cow Cover má extra šmrnc, aby se vaše maso dostalo o další stupeň výš. Ať už připravujete T-bone steaky, hamburgery nebo dokonce "londýnské grilované maso" (London Broil), Cow Cover HOT je nejlepší způsob, jak získat z hovězího masa co nejvíce chuti.

Složení: Sůl, chilli paprička a další koření, cukr, sušený česnek a cibule, paprika, inosinát disodný a guanylát disodný, přírodní aroma z bílého ořechu, kyselina citronová a přidané ne více než 2 % sójového oleje a oxidu křemičitého.

KOSMO'S Q

Kosmo's Q distribuují víc než 30 různých výrobků milovníkům grilování a profesionálním kuchařům po celém světě. Sortiment neustále rozšiřují o nové směsi koření, omáčky a injektáže.

Složení Sůl, chilli paprička a další koření, cukr, sušený česnek a cibule, paprika, inosinát disodný a guanylát disodný, přírodní aroma z bílého ořechu, kyselina citronová a přidané ne více než 2 % sójového o
Záruka 2
Země původu USA
Značka Kosmo's
Hmotnost v g (objem v ml) 297 g
Jednotková cena za 100 g 151,2 Kč