Grilovací koření KOSMO'S Q SPG
Grilovací koření na drůbeží maso

Grilovací koření KOSMO'S Q SPG

Kód: kq150172

Tato grilovací směs byla inspirována jednoduchostí nedělního grilování a vzrušením z intenzivní přípravy BBQ s očekáváním výsledků soutěže. Takže, ať už toužíte po triumfu v soutěži nebo velkým úspěchem u vašich hostů při vašem příštím grilování, tato kořenící směs je připravena tak, aby přinesla chuť vítězství! Ať už jste legendou BBQ nebo se potřebujete vymanit z minulých grilovacích chyb, tato Svatá trojice koření přináší perfektní chuť, která oživí takřka jakékoli vaše grilování! TRANSFORMACE OBYČEJNÉHO MASA: Už vás nebaví nevýrazné maso bez chuti? Oceněný, SPG BBQ rub od Kosmo´s Q posune vaše vaření na další úroveň. Přeměňuje hovězí, drůbeží, vepřové, ryby a další na lahodné maso, které vás ohromí a ohromí i ty nejtvrdší kritiky grilování. Brzy zjistíte, že budete žádáni, abyste uspořádali všechna rodinná grilování znovu a znovu. Složení: mořská sůl, černý pepř, česnek, organický třtinový cukr, koření.

celý popis

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Tato grilovací směs byla inspirována jednoduchostí nedělního grilování a vzrušením z intenzivní přípravy BBQ s očekáváním výsledků soutěže. Takže, ať už toužíte po triumfu v soutěži nebo velkým úspěchem u vašich hostů při vašem příštím grilování, tato kořenící směs je připravena tak, aby přinesla chuť vítězství! Ať už jste legendou BBQ nebo se potřebujete vymanit z minulých grilovacích chyb, tato Svatá trojice koření přináší perfektní chuť, která oživí takřka jakékoli vaše grilování! TRANSFORMACE OBYČEJNÉHO MASA: Už vás nebaví nevýrazné maso bez chuti? Oceněný, SPG BBQ rub od Kosmo´s Q posune vaše vaření na další úroveň. Přeměňuje hovězí, drůbeží, vepřové, ryby a další na lahodné maso, které vás ohromí a ohromí i ty nejtvrdší kritiky grilování. Brzy zjistíte, že budete žádáni, abyste uspořádali všechna rodinná grilování znovu a znovu.

Složení: mořská sůl, černý pepř, česnek, organický třtinový cukr, koření.

KOSMO'S Q

Kosmo's Q distribuují víc než 30 různých výrobků milovníkům grilování a profesionálním kuchařům po celém světě. Sortiment neustále rozšiřují o nové směsi koření, omáčky a injektáže.

Složení mořská sůl, černý pepř, česnek, organický třtinový cukr, koření
Záruka 2
Země původu USA
Značka Kosmo's
Hmotnost v g (objem v ml) 340 g
Jednotková cena za 100 g 132,1 Kč