HEDE krbová kamna Hede 1
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Hede

HEDE krbová kamna Hede 1

Kód: 5469

Krbová kamna hede 1 jsou velmi odolná krbová kamna vyrobena z ušlechtilé kamnářské oceli. Tato krbová kamna jsou hluboká pouhých 266 mm a celkovou výšku mají pouze 537 mm, proto nezabírají mnoho prostoru. Mají dvířka téměř přes celou šířku s velkým sklem, což poskytuje nádherný pohled do spalovací komory. Tato krbová kamna jsou certifikována dle evropské normy EN13240 a jelikož mají velice účinné a čisté spalování, obdržela britský certifikát od britské vládní agentury Defra, která uděluje povolení k prodeji v hustě obydlených oblastech (města apod.), kde se kamna bez této certifikace prodávat nesmějí. Na plášť kamen je prodloužená záruka 5 let. PŘEDNOSTI KAMEN HEDE 1: ocel tl.5 mm vysoká účinnost 82,7% trojí přívod vzduchu spalování dřevoplynů velká spalovací komora - možné vkládat polena až 36 cm vhodné i do menších prostor horní i zadní odkouření možnost pořízení dřevníku/podstavce, pak typ hede 1D

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
28 920 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Krbová kamna hede 1 jsou velmi odolná krbová kamna vyrobena z ušlechtilé kamnářské oceli.
Tato krbová kamna jsou hluboká pouhých 266 mm a celkovou výšku mají pouze 537 mm, proto nezabírají mnoho prostoru. Mají dvířka téměř přes celou šířku s velkým sklem, což poskytuje nádherný pohled do spalovací komory.
Tato krbová kamna jsou certifikována dle evropské normy EN13240 a jelikož mají velice účinné a čisté spalování, obdržela britský certifikát od britské vládní agentury Defra, která uděluje povolení k prodeji v hustě obydlených oblastech (města apod.), kde se kamna bez této certifikace prodávat nesmějí.

 

Na plášť kamen je prodloužená záruka 5 let.

PŘEDNOSTI KAMEN HEDE 1:

  • ocel tl.5 mm
  • vysoká účinnost 82,7%
  • trojí přívod vzduchu
  • spalování dřevoplynů
  • velká spalovací komora - možné vkládat polena až 36 cm
  • vhodné i do menších prostor
  • horní i zadní odkouření
  • možnost pořízení dřevníku/podstavce, pak typ hede 1D

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • podstavec / dřevník - 6 590 Kč

Hede

Hede – mistr mezi kamny Vytvořili jsme dokonalá kamna. A jaký je recept? Je to stejné jako u vaření – kromě kvalitního ověřeného receptu potřebujete nejlepšího kuchaře a také nejlepší ingredience. Tento princip jsme použili pro výrobu krbových kamen. Použili jsme britskou, mnoha léty ověřenou robustní konstrukci kamen s perfektně funkční spalovací komorou s dvojitým spalováním a spojili ji s precizní a zkušenou výrobou špičkových krbových kamen. Použili jsme jen ty nejkvalitnější materiály, které se pro výrobu krbových kamen dají použít. Ocelové části jsou vyrobeny z nejodolnější kamnářské oceli o tloušťce 5 – 10 mm, dále je použito vysoce kvalitní keramické sklo dvířek, vyzdívka spalovací komory i kamnářský lak. To vše zajišťuje obrovskou odolnost vůči opotřebení a dlouholetou životnost, ovšem za velice atraktivní cenu! Řada těchto kamen značky hede nabízí obrovskou variabilitu. Je možné mít kamna o jmenovitém výkonu 4 – 6 kW. Kamna jsou k dispozici jak nízká na nožičkách, tak vysoká se spodním dřevníkem a v neposlední řadě je možno mít boční prosklení, které místnost krásně prosvítí a prohřeje i do stran a vy si užijete pohled na oheň ze všech koutů místnosti, který je opravdu velkolepý.
Tato krbová kamna jsou ideální díky kombinaci tří faktorů:
- dlouhá životnost 
- funkčnost - nízká spotřeba paliva, vysoká účinnost, krásné hoření a jednoduché ovládání
- nízká pořizovací cena
-5 let záruka na plášť kamen.
Všechna krbová kamna hede jsou certifikována dle evropské normy EN13240 a jelikož nám záleží na ekologii a čistotě spalování, byla krbová kamna nadstandardně testována ve Velké Británii a obdržela britský certifikát od britské vládní agentury Defra, která uděluje povolení k prodeji v hustě obydlených oblastech (města apod.), kde se kamna bez této certifikace prodávat nesmějí.

Záruka 2 roky, plášť kamen 5 let
Značka Hede
Nominální výkon (kW) 5 kW
Kategorie výkonu do 5 kW
Rozsah výkonu (kW) 2 - 8
Vytápěcí schopnost (m3) 40 - 160
Účinnost (%) 82,7
Průměr kouřovodu (mm) 130 mm
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 66
Vzdálenost od nábytku (mm) 900
Palivo dřevo / ekobrikety
Max. délka polena (cm) 36
Spotřeba paliva (kg/hod) 1,3
Barva černá
Zadní připojení kouřovodu ano
Materiál ocelová
Otočná kamna ne
Kamna "na noze" ne
Dřevník žádný
Akumulace ne
Integrovaná trouba ne
Obklad kamen žádný
Prosklení dvířka
Umístění volně stojící
Tvar hranatá
Externí přívod vzduchu ne
Barva filtr černá
Hede kamna