HETA krbová kamna Scan-line 900S boční prosklení
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Heta

HETA krbová kamna Scan-line 900S boční prosklení

Kód: 5503

Scan-Line 900S boční prosklení je modelová řada s čistým moderním a vkusným designem. Exkluzivní rukojeti potažené silikonem jsou skryty v křivkách kamen a jsou navrženy tak, aby byly vždy chladné a příjemné na dotek. Scan-Line 900S mají velkou a robustní spalovací komoru, která spolu s jedinečným spalováním činí kamna hospodárná a šetrná k životnímu prostředí. Navíc jsou kamna vybavena integrovanou akumulací. Velké prosklení společně s bočními skly zvýrazňuje krásné a efektivní spalování, které lze snadno regulovat pomocí ovládacího kolečka přívodu vzduchu na přední straně. Dveře jsou vybaveny automatickým uzavíráním, což zvyšuje komfort užívání. Samozřejmě s těmito kamny získáte všechny skvělé funkce, díky kterým je společnost HETA známá. Integrované masivní krbové nářadí a velký 5-ti litrový patentovaný popelník, elegantně umístěný za tvarovanými dolními dvířky. Scan-Line 900S mohou mít také akumulační horní desku z kamene mastek, pískovec blackwood, nebo vápenec, čímž si zajistíte větší akumulaci tepla. Úžasná je technologie spalování s oplachy skel vzduchem proti usazeninám, prostorná spalovací komora a velké sklo pro maximální požitek z plamenů. PŘEDNOSTI KAMEN SCAN-LINE 900S BOČNÍ PROSKLENÍ: boční prosklení integrovaná akumulace (4 bloky) automatický samozavírač a uzavírač dvířek litinová dvířka, horní deska kamen velké prosklení klička potažená speciálním silikonem proti popálení vysoká účinnost a fantastické hoření utěsněný popelník o objemu 5 litrů - patentováno! externí přívod vzduchu možnost akumulace horní deskou z mastku, pískovce blackwood, nebo vápence

celý popis

Vyber variantu produktu - provedení

E-shop: 4 až 6 týdnů
121 120 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Scan-Line 900S boční prosklení je modelová řada s čistým moderním a vkusným designem. Exkluzivní rukojeti potažené silikonem jsou skryty v křivkách kamen a jsou navrženy tak, aby byly vždy chladné a příjemné na dotek. Scan-Line 900S mají velkou a robustní spalovací komoru, která spolu s jedinečným spalováním činí kamna hospodárná a šetrná k životnímu prostředí. Navíc jsou kamna vybavena integrovanou akumulací.

Velké prosklení společně s bočními skly zvýrazňuje krásné a efektivní spalování, které lze snadno regulovat pomocí ovládacího kolečka přívodu vzduchu na přední straně. Dveře jsou vybaveny automatickým uzavíráním, což zvyšuje komfort užívání.

Samozřejmě s těmito kamny získáte všechny skvělé funkce, díky kterým je společnost HETA známá. Integrované masivní krbové nářadí a velký 5-ti litrový patentovaný popelník, elegantně umístěný za tvarovanými dolními dvířky.

Scan-Line 900S mohou mít také akumulační horní desku z kamene mastek, pískovec blackwood, nebo vápenec, čímž si zajistíte větší akumulaci tepla.

Úžasná je technologie spalování s oplachy skel vzduchem proti usazeninám, prostorná spalovací komora a velké sklo pro maximální požitek z plamenů.

PŘEDNOSTI KAMEN SCAN-LINE 900S BOČNÍ PROSKLENÍ:

  • boční prosklení
  • integrovaná akumulace (4 bloky)
  • automatický samozavírač a uzavírač dvířek
  • litinová dvířka, horní deska kamen
  • velké prosklení
  • klička potažená speciálním silikonem proti popálení
  • vysoká účinnost a fantastické hoření
  • utěsněný popelník o objemu 5 litrů - patentováno!
  • externí přívod vzduchu
  • možnost akumulace horní deskou z mastku, pískovce blackwood, nebo vápence

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • příplatek za skleněná dvířka - 8 830 Kč
  • spodní deska pro otáčení kamen vč. hrdla kouřovodu, průměr 404 mm - 11 300 Kč
  • automatický uzavířač dvířek - 2 760 Kč
  • Automatická regulace Heta Automatic Combustion (HAC) - 21 870 Kč
  • sklo před kamna (h778 x š954 mm, tl. 6 mm), kulaté, zaoblená hrana, bez váhového omezení - 3 160 Kč
  • sklo před kamna (h646 x š783 mm, tl. 6 mm), zaoblená přední a zadní část, zaoblená hrana, bez váhového omezení - 3 040 Kč

Heta

Heta A/S je rodinná výrobní společnost se sídlem ve městě Lemvig na západním pobřeží kontinentálního Dánska. Společnost byla založena v roce 1972 a od té doby se vyvinula v moderní společnost s širokou nabídkou krbových kamen, která jsou prodávány do většiny zemí v Evropě. Krbová kamna HETA jsou navrhována, vyvíjena a vyráběna ve městě Lemvig. Společnost má k dispozici moderní výrobní závody a zařízení. Ve společnosti Heta se neustále snažíme provádět nové modernizace a držet krok s dobou prostřednictvím neustále upravovaného a komplexního sortimentu krbových kamen Heta. Dokonce i v této moderní době zůstávají tradiční zručnost a profesionální hrdost hlavními a klíčovými hodnotami společnosti. Výsledkem jsou inovativní a vysoce funkční krbová kamna.
Moderní technologie, speciálně vybírané materiály vysoké kvality, robustní konstrukce, nejmodernější nástroje, stejně jako moderní a nadčasový estetický vzhled jsou klíčovými hodnotami vynikajícího sortimentu krbových kamen společnosti HETA určených pro spalování dřeva. Žádná krbová kamna neopustí továrnu ve městě Lemvig bez zajištění komplexní produkce a kvality. Ředitel Carsten Bach a manažer továrny Martin Bach čas od času sami osobně provádějí příslušné kontroly. Krbová kamna HETA jsou certifikována v souladu s německým systémem řízení kvality ISO ZERT DIN ISO 9001, který zaručuje udržování té nejvyšší kvality. Spokojenost zákazníků je nejvyšším cílem naší firemní politiky.
Silně se zaměřujeme na životní prostředí a naši společnou budoucnost. Po letech intenzivní práce související s výrobou ekologicky šetrných krbových kamen s čistým spalováním a s nízkým dopadem na životní prostředí jsme nyní získali environmentální certifikaci podle normy ÖKO ZERT DIN EN ISO 14001. Významných výsledků dosahujeme prostřednictvím neustálých inovací a prostřednictvím zavádění řešení a koncepcí s ​​ohledem na životní prostředí.
Díky technologii čistého spalování CLEAN BURN představují krbová kamna nejkvalitnější výrobky vyrobené v Dánsku. S využitím moderní technologie spalování dosahují naše krbová kamna vysoké účinnosti spalování. Tato technologie také zabraňuje ulpívání sazí na sklo dveří a na kouřovody. Jakmile se v kamnech zapálí oheň, od velkých skleněných dveří se okamžitě rozšíří zdravé a příjemné sálavé teplo. Brzy poté začne konvekční systém šířit teplo a příjemnou atmosféru do místnosti a přilehlých prostor. Mnoho z našich výrobků je vybaveno kameny, které zadržují teplo. Po zahřátí zůstávají tyto kameny teplé několik hodin a pomalu toto teplo uvolňují do celého prostoru krbových kamen.

Provedení základní verze,s horní deskou mastek,s horní deskou pískovec (blackwood),s horní deskou vápenec
Záruka 5 let
Značka Heta
Nominální výkon (kW) 6,6
Kategorie výkonu 5–8 kW
Rozsah výkonu (kW) 3 - 10
Vytápěcí schopnost (m3) 60 - 200
Účinnost (%) 83
Průměr kouřovodu (mm) 150 mm
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 214 kg (ocel), mastek 264
Vzdálenost od nábytku (mm) 900
Palivo dřevo / ekobrikety
Max. délka polena (cm) 33
Barva černá, šedá
Zadní připojení kouřovodu ano
Materiál kombinace ocel+litina
Otočná kamna ne
Kamna "na noze" ne
Dřevník žádný
Akumulace ano
Integrovaná trouba ne
Obklad kamen mastek, ostatní, pískovec
Prosklení dvířka a boky
Umístění volně stojící
Tvar kulatá
Externí přívod vzduchu ano
Barva filtr černá, šedá