HETA krbová kamna Scan-line Solid C
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Heta

HETA krbová kamna Scan-line Solid C

Kód: 5398

Krbová kamna Scan-Line Solid jsou naprosto jedinečná hlavně svojí masivní konstrukcí o hranaté základně, kdy připomínají spíše masivní zděný krb, než samostatně stojící kamna. Za vše mluví i jejich váha 325 kg. Jedná se v podstatě o krbovou vložku s třístranným prosklením řady Prestige, která je obestavěna speciálním akumulačním šedým betonem. Ten lze natřít libovolnou barvo podle vlastní představy. Kamna mají velice objemnou spalovací komoru, obrovskou akumulaci a dokonalé spalování. Horní část může být navýšena o jeden další stejný díl a celková výška tak vzroste na 2132 mm. Navíc může být horní část doplněna o 1-3 sety integrovaných přídavných akumulačních prstenců. Jeden set váží 46 kg. PŘEDNOSTI KAMEN SCAN-LINE SOLID: tělo z akumulačního betonu - vysoká akumulace třístranné prosklení spalování dřevoplynů prostorná spalovací komora externí přívod vzduchu možnost doplnění přídavné integrované akumulace (až 3 sety = až 138 kg)

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
160 460 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Krbová kamna Scan-Line Solid jsou naprosto jedinečná hlavně svojí masivní konstrukcí o hranaté základně, kdy připomínají spíše masivní zděný krb, než samostatně stojící kamna. Za vše mluví i jejich váha 325 kg.
Jedná se v podstatě o krbovou vložku s třístranným prosklením řady Prestige, která je obestavěna speciálním akumulačním šedým betonem. Ten lze natřít libovolnou barvo podle vlastní představy.
Kamna mají velice objemnou spalovací komoru, obrovskou akumulaci a dokonalé spalování.

Horní část může být navýšena o jeden další stejný díl a celková výška tak vzroste na 2132 mm. Navíc může být horní část doplněna o 1-3 sety integrovaných přídavných akumulačních prstenců. Jeden set váží 46 kg.

PŘEDNOSTI KAMEN SCAN-LINE SOLID:

  • tělo z akumulačního betonu - vysoká akumulace
  • třístranné prosklení
  • spalování dřevoplynů
  • prostorná spalovací komora
  • externí přívod vzduchu
  • možnost doplnění přídavné integrované akumulace (až 3 sety = až 138 kg)

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • akumulační set Thermastone (1-3 sety pro Solid C) - cena za 1 set - 6 210 Kč
  • adaptér externího vzduchu pro Scan-Line Solid - zadní napojení - 500 Kč

Heta

Heta A/S je rodinná výrobní společnost se sídlem ve městě Lemvig na západním pobřeží kontinentálního Dánska. Společnost byla založena v roce 1972 a od té doby se vyvinula v moderní společnost s širokou nabídkou krbových kamen, která jsou prodávány do většiny zemí v Evropě. Krbová kamna HETA jsou navrhována, vyvíjena a vyráběna ve městě Lemvig. Společnost má k dispozici moderní výrobní závody a zařízení. Ve společnosti Heta se neustále snažíme provádět nové modernizace a držet krok s dobou prostřednictvím neustále upravovaného a komplexního sortimentu krbových kamen Heta. Dokonce i v této moderní době zůstávají tradiční zručnost a profesionální hrdost hlavními a klíčovými hodnotami společnosti. Výsledkem jsou inovativní a vysoce funkční krbová kamna.
Moderní technologie, speciálně vybírané materiály vysoké kvality, robustní konstrukce, nejmodernější nástroje, stejně jako moderní a nadčasový estetický vzhled jsou klíčovými hodnotami vynikajícího sortimentu krbových kamen společnosti HETA určených pro spalování dřeva. Žádná krbová kamna neopustí továrnu ve městě Lemvig bez zajištění komplexní produkce a kvality. Ředitel Carsten Bach a manažer továrny Martin Bach čas od času sami osobně provádějí příslušné kontroly. Krbová kamna HETA jsou certifikována v souladu s německým systémem řízení kvality ISO ZERT DIN ISO 9001, který zaručuje udržování té nejvyšší kvality. Spokojenost zákazníků je nejvyšším cílem naší firemní politiky.
Silně se zaměřujeme na životní prostředí a naši společnou budoucnost. Po letech intenzivní práce související s výrobou ekologicky šetrných krbových kamen s čistým spalováním a s nízkým dopadem na životní prostředí jsme nyní získali environmentální certifikaci podle normy ÖKO ZERT DIN EN ISO 14001. Významných výsledků dosahujeme prostřednictvím neustálých inovací a prostřednictvím zavádění řešení a koncepcí s ​​ohledem na životní prostředí.
Díky technologii čistého spalování CLEAN BURN představují krbová kamna nejkvalitnější výrobky vyrobené v Dánsku. S využitím moderní technologie spalování dosahují naše krbová kamna vysoké účinnosti spalování. Tato technologie také zabraňuje ulpívání sazí na sklo dveří a na kouřovody. Jakmile se v kamnech zapálí oheň, od velkých skleněných dveří se okamžitě rozšíří zdravé a příjemné sálavé teplo. Brzy poté začne konvekční systém šířit teplo a příjemnou atmosféru do místnosti a přilehlých prostor. Mnoho z našich výrobků je vybaveno kameny, které zadržují teplo. Po zahřátí zůstávají tyto kameny teplé několik hodin a pomalu toto teplo uvolňují do celého prostoru krbových kamen.

Záruka 5 let
Značka Heta
Nominální výkon (kW) 8
Kategorie výkonu 8 kW a více
Rozsah výkonu (kW) 5 - 14
Vytápěcí schopnost (m3) 100 - 280
Účinnost (%) 79
CO 0,085
Průměr kouřovodu (mm) 150 mm
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 325
Vzdálenost od nábytku (mm) 1100
Palivo dřevo / ekobrikety
Max. délka polena (cm) 55
Spotřeba paliva (kg/hod) 2,1
Barva černá, ostatní, šedá
Zadní připojení kouřovodu ano
1-3 sety akumulačních kamen ano, 46 kg / 1 set (za příplatek)
Materiál kombinace ocel+litina
Otočná kamna ne
Kamna "na noze" ne
Dřevník žádný
Akumulace ano
Integrovaná trouba ne
Obklad kamen akumulační beton
Prosklení dvířka a boky
Umístění volně stojící
Tvar hranatá
Externí přívod vzduchu ano
Barva filtr černá, ostatní, šedá