HOKIYAMA nůž Nakiri na zeleninu 165 mm - Tosa-Ichi Shadow
  • Doprava zdarma
Nakiri nože

HOKIYAMA nůž Nakiri na zeleninu 165 mm - Tosa-Ichi Shadow

Kód: 151130

Překrásný všeobecně použitelný nůž především na zeleninu z oceli AOGAMI Super steel s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nakiri svým tvarem připomíná spíše sekáček na maso. S ostřím dlouhým 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Je vhodný i pro krájení a sekání tvrdé zeleniny jako je zelí nebo kapusta. Výška čepele Vám umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat a přenést do hrnce či pánve. Tosa-Ichi Shadow nůž Nakiri 165 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli Aogami Super (Hitachi Metals Ltd.) je jednou z nejlepších japonských uhlíkových ocelí. Kromě toho, že obsahuje více uhlíku, chromu a wolframu než modrá ocel č. 1, zahrnuje také molybden. Má velmi dobrou ostrost hran a vynikající retenci. Je schopna dosáhnout vysoké tvrdosti až 65 HRC, aniž by byla křehká. V důsledku toho mnozí nadšenci nožů hodnotí Aogami Super jako jednu z nejlepších vysoce uhlíkových ocelí na světě. Vnější povrch je z SUS-405 clad steel. Rukojeť je vyrobena z materiálu Pakka-wood se 3 nýty. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Trojité nýtování nože k rukojeti zajišťuje dokonalou pevnost a spojení. Pakka-wood je vodotěsný, nepromokavý a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál Pakka-wood nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

celý popis

E-shop: 3 dny
3 899 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Překrásný všeobecně použitelný nůž především na zeleninu z oceli AOGAMI Super steel s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nakiri svým tvarem připomíná spíše sekáček na maso. S ostřím dlouhým 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Je vhodný i pro krájení a sekání tvrdé zeleniny jako je zelí nebo kapusta. Výška čepele Vám umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat a přenést do hrnce či pánve.

Tosa-Ichi Shadow nůž Nakiri 165 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli Aogami Super (Hitachi Metals Ltd.) je jednou z nejlepších japonských uhlíkových ocelí. Kromě toho, že obsahuje více uhlíku, chromu a wolframu než modrá ocel č. 1, zahrnuje také molybden. Má velmi dobrou ostrost hran a vynikající retenci. Je schopna dosáhnout vysoké tvrdosti až 65 HRC, aniž by byla křehká. V důsledku toho mnozí nadšenci nožů hodnotí Aogami Super jako jednu z nejlepších vysoce uhlíkových ocelí na světě. Vnější povrch je z SUS-405 clad steel.

Rukojeť je vyrobena z materiálu Pakka-wood se 3 nýty. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Trojité nýtování nože k rukojeti zajišťuje dokonalou pevnost a spojení. Pakka-wood je vodotěsný, nepromokavý a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál Pakka-wood nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

Čepel ocel Aogami Super
Délka čepele 165 mm
Hmotnost 220 g
Záruka 2
Značka Hokiyama
Tvrdost 65 HRC
Střenka Pakka-wood
Délka nože 285 mm