HOKIYAMA nůž Petty 80 mm - Tosa-Ichi - White Octagonal
  • Doprava zdarma
Malé víceúčelové nože

HOKIYAMA nůž Petty 80 mm - Tosa-Ichi - White Octagonal

Kód: 151709/JS

Petty 80 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným. Tosa-Ichi White Octagonal nůž Petty 80 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli Aogami Super (Hitachi Metals Ltd.) je jednou z nejlepších japonských uhlíkových ocelí. Kromě toho, že obsahuje více uhlíku, chromu a wolframu než modrá ocel č. 1, zahrnuje také molybden. Má velmi dobrou ostrost hran a vynikající retenci. Je schopna dosáhnout vysoké tvrdosti až 63 HRC, aniž by byla křehká. V důsledku toho mnozí nadšenci nožů hodnotí Aogami Super jako jednu z nejlepších vysoce uhlíkových ocelí na světě. Vnější povrch je z SUS-405 clad steel. Za každou cenu se vyhněte ohýbání, nárazům a pákovému pohybu. Octagonová rukojeť je vyrobena ze dřeva stromu HO (magnolie). Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou. Vyrobeno v Japonsku !

celý popis

E-shop: 3 dny
2 088 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Petty 80 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.
Tosa-Ichi White Octagonal nůž Petty 80 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli Aogami Super (Hitachi Metals Ltd.) je jednou z nejlepších japonských uhlíkových ocelí. Kromě toho, že obsahuje více uhlíku, chromu a wolframu než modrá ocel č. 1, zahrnuje také molybden. Má velmi dobrou ostrost hran a vynikající retenci. Je schopna dosáhnout vysoké tvrdosti až 63 HRC, aniž by byla křehká. V důsledku toho mnozí nadšenci nožů hodnotí Aogami Super jako jednu z nejlepších vysoce uhlíkových ocelí na světě. Vnější povrch je z SUS-405 clad steel. Za každou cenu se vyhněte ohýbání, nárazům a pákovému pohybu.

Octagonová rukojeť je vyrobena ze dřeva stromu HO (magnolie). Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou. Vyrobeno v Japonsku !

Čepel ocel Aogami Super
Délka čepele 85 mm
Hmotnost 45 g
Záruka 2
Značka Hokiyama
Tvrdost 63 HRC
Střenka dřevo magnolie
Délka nože 215 mm