KANETSUGU nůž Chef / Gyuto 180 mm Sharpness Revolution 21
Šéfkuchařské nože

KANETSUGU nůž Chef / Gyuto 180 mm Sharpness Revolution 21

Kód: 1012

Velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 200 mm z japonské nerezové oceli s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Chef / Gyuto 180 mm Kanetsugu Sharpness Revolution 21 má ostří z japonské oceli nerezové oceli, která je velmi odolná proti korozi. Rukojeť západního stylu je vyrobena z antibakteriálního ABS plastu - ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání.

celý popis

E-shop: 3 dny
899 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 200 mm z japonské nerezové oceli s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

Nůž Chef / Gyuto 180 mm Kanetsugu Sharpness Revolution 21 má ostří z japonské oceli nerezové oceli, která je velmi odolná proti korozi. Rukojeť západního stylu je vyrobena z antibakteriálního ABS plastu - ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání.

Čepel nerezová ocel
Délka čepele 180 mm
Hmotnost 90 g
Záruka 2
Značka Kanetsugu Japan
Střenka ABS plast
Délka nože 300 mm