KANETSUGU nůž Chef/Gyuto 200 mm PRO-M Saiun VG-10 Damascus
  • Doprava zdarma
Šéfkuchařské nože

KANETSUGU nůž Chef/Gyuto 200 mm PRO-M Saiun VG-10 Damascus

Kód: 9005

Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 200 mm z japonské damaškové oceli VG-10 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Chef/Gyuto 200 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské damaškové oceli VG-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské damaškové oceli VG-10 je vloženo mezi 32 vrstev nerezové oceli SUS-410 Tepelné zpracování: Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost. Ostrost: Hamaguriha (konvexní hrana) Vynikající japonská damašková ocel VG-10 je broušena do tvaru "hamaguriba", stejně tak jako japonské meče. Tímto je zaručena dokonalá ostrost a trvanlivost ostří. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu Micarta s ozdobným červeným kroužkem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti. Materiál Micarta je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.  

celý popis

E-shop: 3 dny
4 399 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 200 mm z japonské damaškové oceli VG-10 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.
Nůž Chef/Gyuto 200 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské damaškové oceli VG-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské damaškové oceli VG-10 je vloženo mezi 32 vrstev nerezové oceli SUS-410 Tepelné zpracování: Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost. Ostrost: Hamaguriha (konvexní hrana) Vynikající japonská damašková ocel VG-10 je broušena do tvaru "hamaguriba", stejně tak jako japonské meče. Tímto je zaručena dokonalá ostrost a trvanlivost ostří.

Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu Micarta s ozdobným červeným kroužkem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti. Materiál Micarta je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

 

Čepel ocel VG-10
Délka čepele 200 mm
Hmotnost 220 g
Záruka 2
Značka Kanetsugu Japan
Střenka Micarta
Délka nože 330 mm
Tloušťka čepele 2,3 mm