KANETSUGU nůž Slice / Sashimi 210 mm Miyabi Isshin
Nože plátkovací

KANETSUGU nůž Slice / Sashimi 210 mm Miyabi Isshin

Kód: 2006

Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Nůž plátkovací 210 mm Kantsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel AUS-8 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R60 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410. Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.

celý popis

E-shop: 3 dny
1 049 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
Nůž plátkovací 210 mm Kantsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel AUS-8 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R60 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410.
Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.

Čepel ocel AUS-8
Délka čepele 210 mm
Hmotnost 95 g
Záruka 2
Značka Kanetsugu Japan
Tvrdost R60 +/- 1
Střenka dřevo Palisandru
Délka nože 330 mm