KANETSUGU nůž Utility 120 mm PRO-J Hammer
Malé víceúčelové nože

KANETSUGU nůž Utility 120 mm PRO-J Hammer

Kód: 6001

Tento japonský nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z oceli ZA-18 jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Utility 120 mm Kantsugu PRO-J má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli ZA-18, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel ZA-18 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli ZA-18 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli AUS-2. Tepelné zpracování: Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost. Ostrost: Hamaguriha (konvexní hrana) Vynikající ocel ZA-18 je broušena do tvaru "hamaguriba", stejně tak jako japonské meče. Tímto je zaručena dokonalá ostrost a trvanlivost ostří. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým Hammered (Tsuchime) vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Rukojeť západního styluje vyrobena z materiálu Black-Pakkawood s ozdobným červeným kroužkem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti. Materiál Pakkawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

celý popis

E-shop: 3 dny
1 999 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Tento japonský nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z oceli ZA-18 jedinečným a nenapodobitelným.
Nůž Utility 120 mm Kantsugu PRO-J má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli ZA-18, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel ZA-18 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli ZA-18 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli AUS-2.
Tepelné zpracování: Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost.
Ostrost: Hamaguriha (konvexní hrana) Vynikající ocel ZA-18 je broušena do tvaru "hamaguriba", stejně tak jako japonské meče. Tímto je zaručena dokonalá ostrost a trvanlivost ostří. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým Hammered (Tsuchime) vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.
Rukojeť západního styluje vyrobena z materiálu Black-Pakkawood s ozdobným červeným kroužkem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti. Materiál Pakkawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

Čepel ocel ZA-18
Délka čepele 120 mm
Hmotnost 80 g
Záruka 2
Značka Kanetsugu Japan
Tvrdost R62 +/- 1
Střenka Black-Pakkawood
Délka nože 230 mm