KANETSUGU nůž Utility 130 mm Sharpness Revolution 21
Malé víceúčelové nože

KANETSUGU nůž Utility 130 mm Sharpness Revolution 21

Kód: 1016

Tento nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Nůž Utility 130 mm Kanetsugu Sharpness Revolution 21 má ostří z japonské oceli nerezové oceli, která je velmi odolná proti korozi. Rukojeť západního stylu je vyrobena z antibakteriálního ABS plastu - ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání.

celý popis

E-shop: 3 dny
579 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Tento nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
Nůž Utility 130 mm Kanetsugu Sharpness Revolution 21 má ostří z japonské oceli nerezové oceli, která je velmi odolná proti korozi.

Rukojeť západního stylu je vyrobena z antibakteriálního ABS plastu - ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání.

Čepel nerezová ocel
Délka čepele 130 mm
Délka nože 235 mm
Střenka ABS plast
Záruka 2
Značka Kanetsugu Japan
Hmotnost 50 g