KANETSUNE kuchařský nůž Gyutou 210mm Honsho Kanemasa E-Series
  • Doprava zdarma
Nože plátkovací

KANETSUNE kuchařský nůž Gyutou 210mm Honsho Kanemasa E-Series

Kód: KNTN-KC-742

Kuchařský nůž Gyutou 210 mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-Series. Nůž Gyuto je japonskou verzí západního kuchařského nože. Lze jej používat s různými technikami krájení pro širokou škálu kuchyňských úkolů a je vhodný pro krájení naprosté většiny druhů masa, ryb, zeleniny a ovoce. Je skutečně víceúčelový a práce s ním je hbitá a přesná..Nožev Série nožů Kanetsune Honsho Kanemasa E-series kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 60-61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli SK-95 a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi ručně vyráběnými noži. Díky sníženému obsahu uhlíku je čepel nejen cenově dostupnější, ale také o něco tvrší a méně náchylná k odštípnutí, přičemž si stále zachovává skvělé vlastnosti vysokouhlíkové čepele. Jsou to skvělé nože vhodnější pro náročnější kuchyňské práce, například v rušné profesionální kuchyni. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

celý popis

E-shop: 3 dny
2 799 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kuchařský nůž Gyutou 210 mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-Series. Nůž Gyuto je japonskou verzí západního kuchařského nože. Lze jej používat s různými technikami krájení pro širokou škálu kuchyňských úkolů a je vhodný pro krájení naprosté většiny druhů masa, ryb, zeleniny a ovoce. Je skutečně víceúčelový a práce s ním je hbitá a přesná.
.Nožev Série nožů Kanetsune Honsho Kanemasa E-series kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 60-61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli SK-95 a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi ručně vyráběnými noži. Díky sníženému obsahu uhlíku je čepel nejen cenově dostupnější, ale také o něco tvrší a méně náchylná k odštípnutí, přičemž si stále zachovává skvělé vlastnosti vysokouhlíkové čepele. Jsou to skvělé nože vhodnější pro náročnější kuchyňské práce, například v rušné profesionální kuchyni. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Čepel ocel SK-95
Délka čepele 210 mm
Hmotnost 150 g
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Tvrdost 60-61 HRC
Střenka PLYWOOD
Délka nože 335 mm