KANETSUNE kuchařský nůž Santoku 180mm YH-3000 Series
  • Doprava zdarma
Santoku nože

KANETSUNE kuchařský nůž Santoku 180mm YH-3000 Series

Kód: KNTN-KC-921

Kuchařský nůž Santoku 180 mm Kanetsune YH-3000 Series. Santoku znamená ''tříúčelový'' nebo ''tří ctností'. Tento název získal proto, že se výborně hodí ke krájení masa, ryb a zeleniny. Nůž Santoku je často doporučován jako víceúčelový pro domácí kuchaře a v japonských domácnostech se vyskytuje častěji než nůž Guyto. Má vyšší čepel než šéfkuchařský nůž, na konci čepele je zahnutá špička, díky kterému nůž efektivně krájí a řeže.   Série nožů Kanetsune YH-3000 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 61-62 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli Blue steel a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro z oceli Blue Steel je kryto z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Díky povrchové úpravě ''Tsuchime'' se potraviny rychle uvolňují z čepele. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

celý popis

E-shop: 3 dny
3 799 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kuchařský nůž Santoku 180 mm Kanetsune YH-3000 Series. Santoku znamená ''tříúčelový'' nebo ''tří ctností'. Tento název získal proto, že se výborně hodí ke krájení masa, ryb a zeleniny. Nůž Santoku je často doporučován jako víceúčelový pro domácí kuchaře a v japonských domácnostech se vyskytuje častěji než nůž Guyto. Má vyšší čepel než šéfkuchařský nůž, na konci čepele je zahnutá špička, díky kterému nůž efektivně krájí a řeže.
  Série nožů Kanetsune YH-3000 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 61-62 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli Blue steel a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro z oceli Blue Steel je kryto z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Díky povrchové úpravě ''Tsuchime'' se potraviny rychle uvolňují z čepele. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Čepel ocel Blue steel
Délka čepele 180 mm
Hmotnost 160 g
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Tvrdost HRC 61-62
Střenka plywood
Délka nože 305 mm