KANETSUNE nůž Gyutou / Chef 180 mm KC-120 Aogami Series
  • Doprava zdarma
Šéfkuchařské nože

KANETSUNE nůž Gyutou / Chef 180 mm KC-120 Aogami Series

Kód: KNTN-KC-126

Velmi ostrý nůž Gyuto 180 mm Kanetsune KC-120 Aogami Series. Hřbet nože GYUTO a jeho ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. . Série nožů Kanetsune KC-120 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 61-62 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli Blue steel a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro z oceli Blue Steel je kryto z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

celý popis

E-shop: 3 dny
3 759 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Velmi ostrý nůž Gyuto 180 mm Kanetsune KC-120 Aogami Series. Hřbet nože GYUTO a jeho ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů.
. Série nožů Kanetsune KC-120 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 61-62 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli Blue steel a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro z oceli Blue Steel je kryto z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Čepel ocel Blue steel
Délka čepele 180 mm
Hmotnost 168 g
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Tvrdost HRC 61-62
Střenka plywood
Délka nože 305 mm