KANETSUNE nůž Kawahagi 170 mm Meat Procesing Series
  • Doprava zdarma
Šéfkuchařské nože

KANETSUNE nůž Kawahagi 170 mm Meat Procesing Series

Kód: KNTN-KC-334

Sérienožů od japonského výrobce Kanetsune, která se přímo hodí pro řeznické práce - Meat Procesing Series. KAWAHAKI je jméno pro tento nůž, který se používá na stahování kůže jatečních zvířat. Těmto nožům se také říká skinner. Jejich čepel je obloukovitě protažená vzhůru, má dlouhé ostří a velký oblouk na konci čepele zmenšuje nebezpečí proříznutí kůže při stahování. Materiál čepele je japonská ocel SKD-12 s vysokým podílem uhlíku. Ta zajišťuje vynikající a dlouhotrvající ostří s tvrdostí 60-61 HRC. Základní jednoduchý tvar rukojetí má vynikající přilnavost. Full tangová konstrukce s rukojetí z palisandru je určena pro použití ve velmi náročných podmínkách.V japonštině je Kawahaki jméno pro druh ploché ryby (právě její tvar připomíná tvar čepele) žijící v písku, která se nachází v japonských pobřežních oblastech. Dosahuje délky 20 až 30 centimetrů a její maso má velmi jemnou a delikátní chuť. Vzhledem k tomu, že se loví pouze v období od konce října do začátku prosince, jedná se o velmi drahou sezónní pochoutku. S nožem Kawahaki z této série budou pro vás i ty nejjednodušší úkoly povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a klasická rukojeť ze dřeva palisandru, Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

celý popis

E-shop: 3 dny
2 399 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Sérienožů od japonského výrobce Kanetsune, která se přímo hodí pro řeznické práce - Meat Procesing Series. KAWAHAKI je jméno pro tento nůž, který se používá na stahování kůže jatečních zvířat. Těmto nožům se také říká skinner. Jejich čepel je obloukovitě protažená vzhůru, má dlouhé ostří a velký oblouk na konci čepele zmenšuje nebezpečí proříznutí kůže při stahování. Materiál čepele je japonská ocel SKD-12 s vysokým podílem uhlíku. Ta zajišťuje vynikající a dlouhotrvající ostří s tvrdostí 60-61 HRC. Základní jednoduchý tvar rukojetí má vynikající přilnavost. Full tangová konstrukce s rukojetí z palisandru je určena pro použití ve velmi náročných podmínkách.
V japonštině je Kawahaki jméno pro druh ploché ryby (právě její tvar připomíná tvar čepele) žijící v písku, která se nachází v japonských pobřežních oblastech. Dosahuje délky 20 až 30 centimetrů a její maso má velmi jemnou a delikátní chuť. Vzhledem k tomu, že se loví pouze v období od konce října do začátku prosince, jedná se o velmi drahou sezónní pochoutku. S nožem Kawahaki z této série budou pro vás i ty nejjednodušší úkoly povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a klasická rukojeť ze dřeva palisandru, Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Čepel ocel SKD-12
Délka čepele 170 mm
Délka nože 280 mm
Střenka palisandr
Tvrdost 60-61 HRC
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Hmotnost 130 g