KANETSUNE nůž Kiritsuke 170mm Blue Steel "Zen-Bokashi"-series
  • Doprava zdarma
Šéfkuchařské nože

KANETSUNE nůž Kiritsuke 170mm Blue Steel "Zen-Bokashi"-series

Kód: KNTN-KC-465

Robustní, velmi ostrý japonský nůž Kiritsuke Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series z oceli Blue steel #2 core / 11 layers damascus, s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž KIRITSUKE je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky a také pro dekorativní vyřeřezávání. Dlouhá čepel a oválná rukojeť japonského stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. . ŘADA „ZEN-BOKASHI“ DAMASCUS BLADE Jádro čepele těchto nožů je kované z vysoce uhlíkové oceli Blue Stee l#2 (Aogami#2). Tato ocel díky tomu že je legovaná chromem a wolframem má vynikající retenci ostří a odolnost. Je velmi oblíbená u japonských výrobců nožů. Tvrdost nože je 61-62HRC. Nádherná damašková čepel „Zen-Bokashi“ má z každé strany 11 vrstev damaškové oceli, spolu s jádrem tedy celkem 23.Čepel je osazena tradiční japonskou rukojetí ve tvaru písmene „D“ z červeného santalového dřeva, bolster je z černého dřeva Plywood.

celý popis

E-shop: 3 dny
8 499 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Robustní, velmi ostrý japonský nůž Kiritsuke Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series z oceli Blue steel #2 core / 11 layers damascus, s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž KIRITSUKE je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky a také pro dekorativní vyřeřezávání. Dlouhá čepel a oválná rukojeť japonského stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. . ŘADA „ZEN-BOKASHI“ DAMASCUS BLADE
Jádro čepele těchto nožů je kované z vysoce uhlíkové oceli Blue Stee l#2 (Aogami#2). Tato ocel díky tomu že je legovaná chromem a wolframem má vynikající retenci ostří a odolnost. Je velmi oblíbená u japonských výrobců nožů. Tvrdost nože je 61-62HRC. Nádherná damašková čepel „Zen-Bokashi“ má z každé strany 11 vrstev damaškové oceli, spolu s jádrem tedy celkem 23.
Čepel je osazena tradiční japonskou rukojetí ve tvaru písmene „D“ z červeného santalového dřeva, bolster je z černého dřeva Plywood.

Čepel ocel Blue steel #2 core / 11 layers damascus
Délka čepele 170 mm
Délka nože 310 mm
Střenka Red sandal wood
Tvrdost 61-62HRC
Záruka 2
Značka Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
Hmotnost 120 g